Vision 2030 za globalno prisustvo do kraja decenije

World Transport Overseas (WTO) jedna je od najbrže rastućih logističkih kompanija sa sedištem u Istočnoj Evropi i filijalama u Bugarskoj, Kini, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Grčkoj I Makedoniji. Ovo priznanje kompanija WTO dobila je na ceremoniji dodele Forbsovih nagrada proglašenjem za Kompaniju godine 2020 u sektoru usluga u Bugarskoj. Od početka godine uveli su brojne promene u korporativni identitet, a usvojen je i novi strateški plan.

O novinama u poslovanju, promeni vizuelnog identiteta kompanije, promenama koje je donela pandemija, ali i odnosu prema zaposlenima, kao najznačajnijem faktoru za uspeh, razgovarali smo sa Bogdanom Gavrilovićem, menadžerom prodaje kompanije World Transport Overseas. World Transport Overseas je od početka 2020. godine uveo brojne promene u svoj korporativni identitet. Usvojen je strateški plan pod nazivom Vision 2030 sa ciljem da do kraja decenije otvorimo sopstvene filijale u svim svetskim logističkim centrima i na taj način još bolje ispunimo sve zahteve naših uvaženih klijenata. Veoma važan korak u implementaciji strategije je otvaranje filijale u Kini, pod nazivom World Transport Overseas China koja je kao NVOCC operater počela sa radom 1. septembra 2020.

Bogdan Gavrilović menadžer prodaje kompanije World Transport Overseas

DEO EVOLUCIJE BRENDA JE I PROMENA VIZUELNOG IDENTITETA, TE KOMPANJA OD NEDAVNO IMA I NOVI LOGO. ŠTA ON SIMBOLIZUJE?

Od početka avgusta kompanija ima novi logo koji simbolizuje globalno prisustvo firme World Transport Overseas u sektoru pružanja logističkih i svih direktno i i indirektno povezanih usluga i tri tipa transporta koje uspešno realizujemo: pomorski, drumski i vazdušni.

PROŠLE GODINE ZAVRŠENO JE I UVOĐENJ EMS DYNAMIC NAV-A U SVA PREDSTAVNIŠTVA KOMPANIJE WTO. ŠTA OMOGUĆAVA OVA PLATFORMA?

Nova IT platforma osigurava sofisticirano upravljanje lancem snabdevanja, koje integriše poslovanje svih kancelarija WTO i njihove potrebe u jedinstveni operativni sistem. Skup funkcionalnih područja uključuje praćenje pošiljaka, komunikaciju, upravljanje podacima i dokumentima, finansijske aktivnosti, skladištenje, prodaju i što je najvažnije, korisničku
podršku.

DA LI JE PANDEMIJA PROMENILA POSLOVANJE?

U teškim uslovima nastalim usled pandemije virusa Covid-19, zahvaljujući digitalizaciji procesa poslovanja, nismo obustavljali rad. Poštujući sve preporuke za očuvanje bezbednosti zaposlenih I naših klijenata, uspešno odgovaramo na sve zahteve. Svakodnevno pratimo situaciju od značaja za naše polje delovanja I prilagođavamo se tekućim promenama.

KOJI SU ELEMENTI, PREMA VAŠEM MIŠLJENJU KL JUČNI ZA RAZVOJ POSLOVANJA?

Inovacije i potpuna digitalizacija svih procesa, kao elementi od krucijalne važnosti za sve kompanije iz oblasti logistike i transporta, ostaju prioritet našeg poslovanja.

KAKAV JE ODNOS MENADŽMENTA PREMA ZAPOSLENIMA?

Najvredniji resurs ostaju naši zaposleni, bez kojih postignuti napredak ne bi bio moguć. Kao odgovor na rastući obim posla, povećali smo broj radnih mesta I ove godine i obogatili naš kolektiv sa više obrazovanih i mladih ljudi.

WORLD TRANSPORT OVERSEAS
Viline vode bb L14-6, Beograd
Tel: +381 11 7850 254/5/6/7; Mob: +381 60 5522 136
www.wtogroup.com sales@wto.rs

 

Možda Vas interesuje još:

 

Partneri

Najpopularnije