Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji – 100% CADDY

Nakon svetske premijere, krajem 2020. godine, Volkswagen Caddy pete generacije stigao je i na tržište Srbije i Crne Gore. Novi Caddy promenjen je iz temelja. Uz nove, markantne oblike sa sobom donosi i najnovije sisteme podrške, inovativni infotainment sistem (Innovision Cockpit) i online usluge. Caddy pete generacije ostaje pouzdan, prilagodljiv i funkcionalan i to zahvaljujući mnogobrojnim novinama kao što su:

  • Inovativna tehnička osnova: Potpuno novi Caddy zasnovan je na modularnoj MQB platformi.
  • Duži međuosovinski razmak i šira klizna vrata: Prelazak na MQB platformu i njene prednosti su odmah postale vidljive sa dužim međuosovinskim rastojanjem koji je povećan sa 2.682 na 2.755 mm. Dizajneri su iskoristili priliku koju nudi ova platforma za stvaranje potpuno novog vozila. Caddy Cargo Maxi sada ima mesta za čak dve euro palete.
  • Eksterijer i enterijer: Vrhunski dizajn novog modela Caddy fokusiran je na funkcionalnost. Volkswagen privredna vozila nastavljaju tradiciju ponude širokog spektra različitih modela i paketa opreme. Na raspolaganju su konfiguracije Caddy Compact sa 4 nivoa opreme: „Kombi“, „Caddy“, „Life“ i „Style“ dok je kao gradsko dostavno vozilo dostupan u ‘‘Cargo‘‘ i ‘Cargo Maxi’ verzijama.
  • Digitalizovano i povezano: Kokpit, sa potpuno digitalnim instrumentima opciono su dostupni sa izborom više veličina ekrana od 6,5 ‘’, 8,25 ‘’ ili 10,0 inča. Spoj digitalnog kokpita i vrhunskog 10’’ Discover Pro Sistema daje „Innovision Cockpit“ navigacioni sistem. Inovativne komande klima uređaja su po prvi put i digitalne, sa klizačima jednostavnim za upotrebu.
  • Sistemi asistencije: Pet od 19 sistema asistencija su potpuno novi a neki od njih su: Travel Assist, Front Assist, takođe i prvi put u segmentu „A“ gradskih dostavnih vozila: Trailer Assist za manevrisanje prikolicom, pomoćnik poznat iz modela Crafter.
  • Smanjena emisija štetnih gasova. Kao i drugi novi sistemi asistencija, velika novina su i novi motori sa četiri cilindra i sistemom za redukciju štetnih gasova. Motori koji će biti dostupni na nasem tržištu su TDI motori snage 55 kW, 75 kW i 90 kW.
  • Početna cena za model Caddy Cargo je bez PDV-a 15.840 evra, dok cena za osnovni paket Caddy Compact kreće od 17.505 evra bez PDV-a. Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji -100% CADDY.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.vw-privrednavozila.rs.

Partneri

Najpopularnije