Tri koraka da pretvorite vaše fakture u novac

invoitix ag je jedna od vodećih evropskih kompanija za digitalno fakturisanje međunarodnog transporta, dostupna isključivo industriji drumskog prevoza. Likvidnost, kreditna sigurnost, pouzdanost i jednostavnost su četiri kamena temeljca na kojima je invoitix podignut.

UNOVČITE VAŠ TRANSPORT ZA MANJE OD 48 SATI

Najnoviji podaci pokazuju da je drumski prevoz tereta među 5 vodećih delatnosti privrednih društava i preduzetnika u Srbiji. Jedno od najčešćih pitanja je kako što efikasnije i u što kraćem roku naplatiti uspešno završen transport? Misija kompanije invoitix ag je da poboljšaju likvidnost malih, srednjih i velikih preduzeća. Manjak likvidnosti je veoma čest uzrok nestabilnosti logističkih preduzeća. Poteškoće sa dugim vremenskim rokom naplate potraživanja više nisu Vaš problem. Svoju fakturu preko invoitix-a, možete unovčiti za manje od 48 sati.

USLUGE INVOITIX-A

Avansno plaćanje faktura u roku od 48h

 • Isplata faktura u roku od 48h umanjene za proviziju.
 • Uslovi: Pozitivna kreditna procena i/ili istorija plaćanja.
 • Kreditne informacije Vaših klijenata.

Raspolaganje sumnjivim potraživanjima

 • Invoitix će izvršiti isplatu klijentu za ovakve fakture tek nakon izvršene uplate od vašeg klijenta.
 • Invoitix brine o celokupnom procesu, od izdavanja fakture do naplate.
 • Uslovi: Faktura je u valuti.

Naplata zastarelih potraživanja

 • Provizija Invoitix-a u ovakvim slučajevima se primenjuje samo u slučaju uspešne naplate.
 • Uslovi: Valuta je istekla.

SA NOVOM DEA 2.2 APLIKACIJOM, KROZ TRI LAKA KORAKA PRETVORITE VAŠE FAKTURE U NOVAC

Predstavljamo Vam digitalnu platformu kompanije invoitix ag koja omogućava:

 • Unos fakture
 • Proveru statusa
 • Plaćanje
 • Kreiranje izveštaja za interne potrebe
 • Aplikacija DEA 2.2 nudi bazu podataka od preko 10.000 evropskih ponuđača transporta. Sve potrebne informacije vezane za Vaše poslovanje možete pronaći na jednom mestu, kao i podatke zasnovane na višegodišnjem iskustvu i intezivnoj saradnji sa evropskim kompanijama.

Ono što je razlikuje od prethodne aplikacije je da DEA 2.2 donosi potpuno nove informacije o STATUSU i ORGINALNIM DOKUMENTIMA.

STATUS svakog kupca pokazuje da li je klijent odobren od strane invoitix-a za obradu faktura. Ova funkcionalnost je uvedena da bi se smanjili rizici, izbegavajući nepouzdane, lažne kompanije ili one koje su bankrotirale. To je sjajna prilika da saznate za (novi) korisnički kriterijum i ograničenje pre nego što uopšte razmotrite da prihvatite nalog za transport. U ovoj invoitix aplikaciji možete proveriti već postojeće unose kupaca, videti da li smo već odobrili kupca za podnošenje računa i ako ne pronađete potencijalnog kupca, možete unapred registrovati novog. U kratkom vremenskom periodu (približno 48 sati) pregledaćemo i oceniti nove kupce. Na osnovu ovih informacija možete doneti pravu odluku bez obzira na to da li želite da prihvatite transport ili ne.

Novitet u aplikaciji jeste polje za originalna dokumenta gde tačno unapred možete znati da li izvesnom dužniku treba poslati dokumentaciju poštom. Ovo je veoma važno, jer pravovremeno slanje dokumenata, znači pravovremenu isplatu Vaših potraživanja.

Napomena: Svi podaci koji se koriste u aplikaciji DEA su intelektualno vlasništvo kompanije Invoitix ag.

invoitix ag
officebelgrade@invoitix.com
+381 (0)69 556 60 55; +381 (0)69 556 67 84
Zmaj Jovina 6/4, Beograd

 

Možda Vas interesuje još i:

Partneri

Najpopularnije