Tehnomanija prelazi u CTP Park Beograd Sever zbog velikog povećanja online trgovine

U CTP Parku Beograd Sever, najvećem industrijskom parku u Srbiji, CTP dočekuje Tehnomaniju, lidera na tržištu Srbije u oblasti maloprodaje elektronike. Da bi mogla da podrži ekspanziju svojih online aktivnosti, kompanija je zakupila novoizgrađeno logističko skladište na 20.000 m².

Tokom decembra 2020. Tehnomanija, lider na tržištu Srbije u oblasti maloprodaje elektronike, se seli u svoje novo skladište od 20.000 m² u okviru CTP Parka Beograd Sever. Očekuje se da će centralni deo online trgovine kreirati približno 201 novih radnih mesta u regionu.

“Cenimo priliku da se zakupi celokupni novoizgrađeni moderni objekat koji je idealno smešten između dva najveća grada Srbije koji ujedno predstavljaju i naša najveća tržišta. CTP će od sada biti deo našeg razvoja”

Vojin Milić, direktor lanca snabdevanja u Tehnomaniji

Savršena lokacija CTPark Beograd Sever
CTPark Beograd Sever-najveći industrijski park u Srbiji-sastoji se od tri zasebna velika premijum A Klase industrijska prostora od ukupno 70.000m², sveukupne površine od preko 15 hektara. Park je strateški smešten uz autoput A1 između prestonice Srbije, Beograda, i Novog Sada, u blizini isključenja za Nove Banovce i na otprilike 20 minuta od centra Beograda.

“Lokacija CTP Parka Beograd Sever garantuje dobru povezanost ne samo sa Beogradom već sa svim gradovima u regionu. Ovo, zajedno sa modernim objektima čini ga izuzetno pogodnim za prve etape u logistici i proizvodnji. Blizina dva najveća grada u zemlji donosi odličan pristup velikoj radnoj snazi koja ima direktanu povezanost sa javnim prevozom”.

Vlatko Đuriček, direktor CTP u Srbiji


O CTP Grupi

CTP Grupa je vlasnik, developer komercijalnih nekretnina, koja obezbeđuje kompletnu uslugu u sektoru logističkih nekretnina. Grupa se specijalizovala za izgradnju, vlasništvo i upravljanje parkovima sa visokotehnološkim opremom/logistikom orijentisanim na kupca za vodeće međunarodne i domaće kompanije koje strateški ulažu u nove ili proširene projekte. CTP Grupa, sa kompletnom uslugom, je najveći vlasnik-razvojnik u primarnoj industriji i logističkim nekretninama u Centraloj i Istočnoj Evropi. Osnovni portfolio Grupe sastoji se od 6 miliona kvadratnih metara nekretnina A Klase na preko 100 strateških lokacija u šest zemalja Centralne i Istočne Evrope: Češka Republika, Slovačka, Mađarska, Srbija, Rumunija i Poljska. Kao deo dugoročne posvećenosti izgradnji i posedovanju najefikasnijih i najodrživijih sredstava, CTP već ima preko 90% svog logističkog/industrijskog portfolija BREEAM sertifikovano (“Vrlo Dobar” i “Odličan”) i planira da do kraja 2021. u svojim aktivnostima ne emituje ugljen-dioksid.

O Tehnomaniji


Tehnomanija je vodeći lanac potrošačke elektronike u maloprodaji i e-trgovini. Kompanija je osnovana davne 1999. godine i od tada Tehnomanija svojim kupcima pruža najbolje iskustvo kupovine. U 2015. godini postao je deo Roaming Group, lidera u svetu informacionih i komunikacionih tehnologija. Tehnomanija predstavlja jedan od najjačih trgovinskih lanaca sa široko rasprostranjenom prodajnom mrežom sa preko 180 prodavnica na srpskom tržištu. Tehnomanija svojim kupcima nudi više od 20.000. raznih uređaji svetski poznatih brendova. Kao jedan od lidera na tržištu, trenutno zapošljava više od 1.800 ljudi, ima dve jake veb stranice za e-trgovinu sa preko 50 miliona poseta godišnje i opslužuje čak 50.000 kupaca nedeljno.

izvor: e-kapija

Partneri

Najpopularnije