Talson predstavio novu aluminijumsku nadogradnju

Talson je predstavio ekološku, laganu, robusnu 7,45 aluminijumsku, zamenjivu T.SVAU BK nadogradnju za povećanje kvaliteta, izdržljivosti i smanjenu emisiju CO2. Nadogradnja T.SVAU BK-a je oko 750 kg lakša od ostalih proizvoda ovog tipa na tržištu, nudi veću nosivost, štedi gorivo i doprinosi smanjenju emisije CO2. Otporna je na koroziju i UV zračenje. Elegantno lagano aluminijumsko kućište sa Talsonovom samopodržavajućom konstrukcijom karoserije, napravljena je od aluminijumske sendvič konstrukcije.

Nadogradnja T.SVAU BK-a je oko 750 kg lakša od ostalih proizvoda ovog tipa na tržištu, nudi veću nosivost, štedi gorivo i doprinosi smanjenju emisije CO2.

Izrađena od aluminijuma, otporna je na koroziju i UV zračenje. Elegantno lagano aluminijumsko kućište sa Talsonovom samopodržavajućom konstrukcijom karoserije, napravljena je od aluminijumske sendvič konstrukcije.

Modularni aluminijumski bočni paneli, napravljeni od šest zasebnih panela, pričvršćeni su na aluminijumske profile kako bi se omogućili jeftine i brze popravke. Oštećene ploče se mogu lako zameniti.

T.SVAU BK je takođe opremljen multifunkcionalnim, patentiranim robusnim aluminijumskim Talfik sistemom zaštite od opterećenja. Aluminijumska vrata se ističu svojom visokom stabilnošću i posebno su dizajnirana za brz i lak utovar i istovar. Zaštite ćoškova na vrhu omogućavaju manevrisanje dizalicom.

Partneri

Najpopularnije