Avgust 2021

  Tema broja: Informacioni sistemi u logistici i transportu - 10 razloga zašto je digitalna transformacija neophodna u logistici;...

Renault Trucks je proslavio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition

Renault Trucks je proslavio 125. rođendan s posebnim izdanjem T High 1894 Edition, a proizvešće se samo 125 ovakvih vozila. Glavna boja je posebna ”midnight blue” dok su brojni detalji vozila izvedeni u zlatno žutoj. U toj boji su u i sirene i svetla na krovu. Posebno je istaknut i natpis ”Edition 1894” koji je na prednjoj i zadnjoj strani, kao i na bočnim stranama.

Francuski proizvođač s dugom tradicijom za ovaj model je izabrao posebne boje iz Berlietovog logotipa, s obzirom na to da je osnivanje ove marke 1894. označeno kao početak duge istorije onoga što je danas Renault Trucks.

Unutrašnjost ima detalje u istim bojama, a posebna kožna Recaro sedišta imaju crvene šavove i natpis “Edition 1894” na naslonu za glavu.

Posebna edicija ima i najbolju moguću opremu poput panoramske kontrolne table s “Edition 1894” LCD ekranom. Postoji i verzija samo s najjačom verzijom 13-litarskog motora za 520 KS.

Partneri

Najpopularnije