Objavljeno novo JUNSKO izdanje časopisa Logistika&Transport

NOVOM IZDANJU očekuju Vas sjajni tekstovi na temu Drumskog transporta u kojima smo se pozabavili nekim od najvažnijih tema za naš region.

U okviru rubrike Paketna dostava, imate priliku da upoznate novu eru dostave kompanije D Express u saradnji sa NIS-om u tekstu: Preuzimanje paketa bez kurira.

U okviru teme broja koja je ovaj put posvećena Drumskom transportu očekuju Vas sjajni tekstovi: Intervju sa izvršnim direktorom kompanije Militzer & Münch-Sigurno ka novim izazovima, studija kompanije Instant Factoring-Problemi prevoznika tereta, Frotcom-Praćenje u realnom vremenu, invoitix-Stabilan partner u u održavanju likvidnosti vaše transportne kompanije, Balkan Trailer-Ekskluzivni zastupnik WIELTON kompanije i njenih proizvoda, kompanija Artronic-SkyTrack ECO Drive, NTS mobile-Softversko rešenje za komunikaciju i navigaciju između vozača i dispečera.

U okviru rubrike Integralna logistika, imate priliku da pročitate intervju sa Draganom Jovanović, menadžerkom finansija u kompaniji Gebrüder Weiss.

Kolumna Una Musica Brutal-sjajnog Miloša Gligorijevića, iz kompanije Trasing vodi vas u neke svakidašnje teme.

U stalnoj rubrici posvećenoj komercijalnim vozilima bavili smo se sledećim novostima: Povratak Fiat Scuda, Nove generacije Ford Rangera i završna faza Daf distributivnih kamiona.

U sklopu rubrike Događaj možete se upoznati sa dobitnicima nagrada za najbolji proizvod u okviru vodećeg međunarodnog logističkog sajma- LogiMAT 2022.

Ukoliko, ipak volite da čitate časopis u štampanoj verziji, možete da se pretplatite klikom OVDE i svako izdanje stizaće Vam na kućnu adresu.

 

Partneri

Najpopularnije