Neka paket čeka tebe

Ideja o paketomatu rodila se pre 7 godina sa glavnim cijem da se poveća i olakša obim isporuke i prijema paketa. Inspirisani putovanjem u Americi, susreli smo se sa sličnom idejom koju je primenjivao jedan od vodećih svetskih E trgovaca.

Pored Amerike koja je prva implementirala paketomate, danas većina država u Evropi i Aziji koristi ovaj način isporuke. U našem regionu paketomati su sastavni deo isporuke svake pošte uključujući Sloveniju, Hrvatsku, Rumuniju, Mađarsku, Austriju i Grčku, a taj trend prate i kurirske službe koje prepoznaju značaj ovog novog dodatnog servisa. Obzirom da je svako tržište drugačije i da ima svoje specifične zahteve, odlučili smo da je jedini pravi put lokalni razvoj i proizvodnja paketomata kao rešenje koje se veoma lako prilagođava korisniku.

Internet prodaja je u stalnom porastu i svi statistički podaci dobijeni od NBS, zavoda za statistiku i drugih organizacija koje sprovode istraživanja o kupovini preko interneta u Srbiji beleže značajan porast broja domaćih internet kupaca. Najveći problemi kurirskih službi koje se bave dostavom paketa su nagli porast broja isporuka i tzv neuspešne dostave (klijent nije kod kuće) iz godine u godinu. Kao rešenje tog problema donosimo odluku da proizvedemo paketomat uređaj preko koga se klijentima u zavisnosti od konfiguracije paketomata može isporučiti od 31 do 127 paketa u toku dana na jednom mestu.

PAKETOMAT PROIZVODIMO U DVE VARIJANTE

  • Za spoljašnju montažu (Outdoor)
  • Za unutrašnju montažu (Indoor)

Veličine boxova na paketomatu smo prilagodili potrebama lokalnog tržišta i proizvodimo ih u 3 dimenzije:

  • S veličina (kutija cipela)
  • M veličina (2x kutija cipela)
  • L veličina (3x kutija cipela)

OSNOVNE PREDNOSTI PAKETOMATA:

  • klijent ne mora više da čeka kurira, već ima potpuni komfor pri preuzimanju paketa 24/7
  • kurirska služba može na jednom mestu izvršiti isporuku paketa u kratkom vremenu i sa minimalnim troškovima dostave (na jednom mestu paketomat) od 31 do 127 isporučenih paketa)
  • Sama konstrukcija paketomata je od hladno valjanog čelika sa više nivoa zaštita(antikorozivna zaštita, plastifikacija…). Srce uređaja All in one PC i sve komponente su industrijskog tipa, što omogućava veliku pouzdanost i visoke performanse u svim uslovima rada 24 časa dnevno.

TOP POS SERVIS DOO osnovan je 2011 godine, sa sedištem u Beogradu. Nakon višegodišnje analize i proučavanja tržišta rođena je ideja o osnivanju preduzeća koje bi se bavilo prodajom, integracijom, servisom i održavanjem IT opreme. Posebna oblast kojom se bavimo je razvoj novih tehnologija i softverskih rešenja u logistici. Kao tim koji je svoju profesionalnost stekao kroz inovativne i kompleksne projekte u IT industriji nastavili smo i poboljšali svoju delatnost kroz logističke projekte saradnjom sa najvećim svetskim brendovima u tim oblastima.

U saradnji sa našim ino partnerima, lokalnim saradnicima i velikim brojem zadovoljnih korisnika pokazali smo i dokazali uspešnost u oblastima poslovanja u kojima smo prisutni, kako na teritoriji Republike Srbije, tako i na drugim tržištima kao što su Rusija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska itd… Poslovna mreža TOPPOS-a trenutno se sastoji od preko 30 partnera i saradnika u Srbiji i svetu.

www.toppos.rs
office@toppos.rs
+381 11 405 18 11

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije