Mala princeza za veliki uspeh

HopOn®: Mala, velika inovacija za distribuciju i logistiku. I tvoj uspeh. 100% električna.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, HopOn® je već spreman za saobraćaj budućnosti! Sa brzinom od 30 km/h, kao i štedljivija verzija od 20 km/h, garantuje brzo putovanje do depoa ili habova, kao i kretanje kroz današnji saobraćaj.

VOŽNJA NA JEDNU PEDALU, HOPON®: REGENERATIVNO KOČENJE

Dovoljno je samo da sednete, pritisnite gas i poletite kao da ste na kartingu. Zatim sklonite nogu sa gasa i HopOn će sam kočiti dok se ne zaustavi. Snažni motor postaje kočnica generatora i vraća generisanu energiju nazad u bateriju. Dakle, nema habanja. Pored toga, štede se energija i troškovi.

Dostupne su dve jačine motora, od 1.7 i 3.0 kW. Čak i pod punim opterećenjem, mogu da prevaziđu nagibe i do 20%. Kako se HopOn® dokazao u zahtevnoj svakodnevnoj upotrebi već godinama, pouzdanost je zagarantovana. Dobar je za zaposlene: Ne zahteva se snaga mišića – samo pritisnite dugme i krećemo!

Zaista može mnogo da ponese! Deo za Tovar je veličine Euro palete, a može da primi Tovar težine od 250 kg i veoma lako da ga transportuje, na različite načine. Svakodnevno traženje punjača je prošlost jer HopOn® vozi do najbliže utičnice, otvara poklopac i stavlja kabl u utičnicu. Svakodnevno traženje punjača je prošlost.

Dodatne prednosti:

  • Zahteva malo prostora
  • Brzo punjenje (100% za 1.5 sat)
  • Mala težina
  • Dugačak radni vek
  • Lak za upotrebu

Njegov otvoreni dizajn garantuje vozaču brzo i jednostavno sklapanje i rasklapanje. Opciono, HopOn® je dostupan sa krovom od polikarbonata (kao krovni prozor) koji štiti od kiše. Međutim, iskustvo pokazuje da, pošto vozač svakako pokisne od vozila do dostavnog mesta, kabanica je bolja zaštita. HopOn®-om se može upravljati putem daljinske radio kontrole tokom distribucije a njegova mala širina omogućava lagan transport kroz vrata dostavnih kamiona. Veoma se lako vozi čak i biciklističkim stazama, gde je maksimalna dozvoljena širina metar.

PRAKTIČNO SKLOPIVO POSTOLJE ZA VOŽNJU

Samo otpustite dve preklopne poluge i postolje za vožnju će se jednostavno preklopiti unapred. Na ovaj način, HopOn ®- daljinski kontrolisan – može se prenositi vozilima kao što su VW Variant ili Mercedes T modeli.

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije