Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

Držimo korak: Febi Truck delovi za upravljanje i oslanjanje

Najveći izazov za savremena, tehnološki složena komercijalna vozila je ravnoteža između performansi, ekonomičnosti i ekološke kompatibilnosti. Međutim, mnogi putevi kojima se voze i dalje nisu savršeni. Stoga su šasija i upravljanje često izloženi ekstremnim opterećenjima, što u skladu stim povećava zahteve za kvalitetom habajućih delova.

Upravljanje se smatra jednim od najkritičnijih bezbednosnih sistema u bilo kom vozilu, što posebno važi za velike kamione zbog malo prostora na putu. Spone i potezne spone za vuču su osnovni elementi koji osiguravaju da preciznost upravljanja ne posustaje. Dok spone drže upravljane točkove u određenom položaju, potezne spone za vuču prenose kretanje upravljača na odgovarajuće komponente.

Sa više od 2.300 komponenata upravljanja i oslanjanja u OE odgovarajućem kvalitetu, febi nudi jedan od najopsežnijih, asortimana na nezavisnom tržištu rezervnih delova. Od osovina rukavca točka i V-spona do stabilizacionih veza, od spona i vučnih spona – i njihovih pripadajućih krajnjih delova – do osovina i pumpi servoupravljača: veletrgovci i radionice mogu pronaći mnoga rešenja za popravke u febi Truck za sve uobičajene evropske kamione, prikolice i autobuse. To takođe uključuje razne komplete za popravku koji značajno ubrzavaju svaki vid popravke.

 

Deo asortimana proizvoda bilstein group, proizvodi se u sopstvenom proizvodnom pogonu bilstein group Engineering. Svake godine se proizvede približno 85.000 osovina rukavca točka i setova pomoću najsavremenijih CNC mašina. Što se tiče setova osovina rukavaca točka, febi je na prvom mestu na nezavisnom Aftermarket tržištu, sa najvećim pokrićem za sve uobičajene proizvođače komercijalnih vozila u Evropi („Velikih 7“).

Slogan „Držimo korak“ naglašava važan zadatak delova upravljanja i oslanjanja: samo visoko kvalitetne komponente treba da obezbede dugotrajnu bezbednost na putu.

Da bi podvukao svoje visoke standarde kvaliteta proizvoda, febi pruža trogodišnju garanciju proizvođača za sve rezervne delove – prekoračujući zakonsku dozvolu.

 

www.febi.com/sr/
+381 (0)11 8652 874
support@bilsteingroup.com

 

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije