Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

DKV proslavlja odobrenje za finalnu fazu testa sa operaterima autoputa

DKV Euro Service Gmbh + Co. KG je dostigao važnu tačku u razvoju DKV BOX ITALIA, koji ce omogućiti fakturisanje svih italijanskih putarina u skladu sa evropskim standardima ( EETS standard): uredjaj je prošao glavni test uskladjenosti I upotrebljivosti od strane italijanske asocijacije Autoputeva za putarine I Tunela Concessionaire kompanija (AISCAT).

Testovi su deo procesa sertifikacije za organizacije koje izdaju svoje sopstvene uredjaje u Italiji .

DKV BOX ITALIA je novi tip uredjaja baziran na mikrotalasnoj tehnologiji koja je dizajnirana da omogući automatsko detektovanje vozila I plaćanje putarina na svim naplatnim autoputevima u Italiji.

Uz DKV BOX ITALIA, samo je potreban jedan uredjaj I korisnik dobija podatke transakcija prolazaka odmah za taj dan.”Pored detaljnog fakturisanja putarina, korisnik ce takodje imati pristup širokom spektru zasnovanih na mreži sredstava za procenu podataka, koji ce omogućiti mnogo jednostavniju totalnu kontrolu troškova.

Sa AISCAT testovima koji su uspešno završeni, DKV ima zvanično odobrenje za početak bilatelarnog OBU I interfejs testiranje sa kompanija koje su operateri na autoputevima u Italiji. Predstavljanje na Tržištu DKV BOX ITALIA je planirano za drugu polovinu 2017. godine.

Partneri

Najpopularnije