CTP kupio EyeMaxx skladište od 30.000m2

Kompanija CTP je, kupovinom 30.000 m2 skladišnog prostora i pripadajućeg zemljišta od austrijske kompanije Eyemaxx, proširila svoj industrijski park severno od Beograda – CTPark Belgrade North

Ukupni kapaciteti industrijskog parka CTPark Belgrade North ovom kupovinom su povećani na 50.000 m2, što omogućava da se dostigne površina za izdavanje od oko 115.000 m2 na ovoj lokaciji.

CTP je od kompanije Eyemaxx kupio magacin krajem prošle godine. U ovom objektu trenutno posluju kompanije kao što su Lidl, Mercata VT i Flux Systems. Ova akvizicija predstavlja korak napred ka daljem širenju CTP-a severno od Beograda.

Vlatko Đuriček, direktor CTP-a za Srbiju

Započinjemo izgradnju dodatnih 25.000 m2 skladišnog prostora, što bi trebalo da bude gotovo u drugom kvartalu ove godine, a dalji razvoj je u planu. Postoji ogroman interes kada su u pitanju industrijski i logistički kompleksi koji se nalaze neposredno uz prestonicu Srbije, pri čemu je dodatna prednost direktna veza sa autoputem A1.”


CTP je ovim osigurao zemljište koje podrazumeva 115.000 m2 prostora za izdavanje na lokaciji CTPark Belgrade North. Ova kompanija takođe poseduje i upravlja drugim modernim industrijskim parkovima u Srbiji, koji se nalaze u Kragujevcu i Novom Sadu, a tu je i još jedan industrijski park u prestonici Srbije, CTPark Belgrade West.

.

Partneri

Najpopularnije