Avgust 2021

  Tema broja: Informacioni sistemi u logistici i transportu - 10 razloga zašto je digitalna transformacija neophodna u logistici;...

CarryMatic pogonska skladišna kolica

CarryMatic kolica sa pokretnim valjkastim konvejerima dizajnirana su za automatizovani transport materijala. U okviru CarryMatic inovativne linije proizvoda, ponuđene su različite konfiguracije, koje mogu da se prilagođavaju u zavisnosti od zahteva klijenta. Npr. singl vučna platforma, koja omogućava neometan prolaz kroz uske redove skladišta ili dual kojom se povećava kapacitet tereta za transport. Ukratko, može da se napravi bilo koja kombinacija sistema, konfigurisana za teret ukupne težine do 9 tona.

Sistem je moguće integrisati sa bilo kojim brendom automatski vođenih vozila, kao i postojećim sistemima u objektu. Omogućena je komunikacija softvera na CarryMatic kolicima sa softverima na automatskim vozilima čime se ostvaruje neometana saradnja pogonskog i teretnog dela. CarryMatic sistem je veoma jednostavan za upotrebu, prilagodljiv krajnjem korisniku, i dizajniran da se lako integriše u postojeće transportne i konvejerske sisteme.

Pogonska skladišna kolica CarryMatic opremljena su Quad-Steer upravljačkim sistemom, koji podržava oštra skretanja i opremljen je senzorima opterećenja, motornim pogonom i svetlosni sistemom. Takođe su opremljena sigurnosnim sistemom koji po potrebi aktivira sigurnosni odbojnik i hitno zaustavljanje.

Kolica se lako mogu konfigurisati u vozove, koje vuku automatska ili vučna motorna vozila. Prilagođena individualnom korisniku, obezbeđuju sigurnost, produktivnost i smanjenje troškova.

Upotrebom ovog sistema ubrzava se automatizovani transport robe i materijala u skladišnim i proizvodnim procesima, omogućava utovar i istovar materijala u oba smera bez kontakta i upotrebe viljuaškara.

Možda Vas interesuje još:

 

 

Partneri

Najpopularnije