Bilstein group Logistički centar za jugoistočnu Evropu u Srbiji – najmodernija tehnologija za vrhunsku logistiku

Kvalitet logističkih rešenja je od presudnog značaja u industriji auto-delova. Ranije, tokom dugogodišnjeg poslovanja, kompanija Ferdinand Bilstein prepoznala je skladištenje kao važan faktor uspeha. Od tada, konstantno ispunjava i unapredjuje zahteve tržišta kroz logistički i prodajni sistem koji je okrenut budućnosti.

Tokom krize usled pandemije Covid 19, činjenica da postoji lokalno skladište bilo je od presudne važnosti za uspešno poslovanje. Vozačima širom Srbije i regiona nije se dešavalo da ih kamion ostavi na putu, a da se raspoloživi deo ne može nabaviti odmah.

Bilstein group logistički centar za jugoistočnu Evropu koji se nalazi u Srbiji ispunjava sve najmodernije tehnološke i organizacione standarde.

Ovaj logistički centar, zajedno sa skladištem ima sve što je potrebno da ispuni zahteve partnera uključujući uslove stalne dostupnosti i brze i efikasne dostave, a svakodnevno je dostupna i usluga express pošiljki. Svesni da su teretna vozila ne samo prevozna sredstva, već i mali biznisi i da je svaki minut popravke izgubljena dobit, ovaj magacin omogućava isporuku u roku od 24 časa do svakog servisa u Srbiji i Crnoj Gori.

Logistički centar se prostire na preko 2000 m², ima pet nivoa i kapacitet od 50,000 kutija. Uz sve najmodernije elemente logistike, osigurana je i stalna podrška i uspešna saradnja sa partnerima i veleprodajama u jugoistočnoj Evropi.

Pogledajte video i upoznajte ovaj logistički centar izbliza klikom OVDE.

Partneri

Najpopularnije