Ažurnost u radu, kvalitet usluge, i sigurnost pošiljki – neophodni činioci uspešnog poslovanja

Kompanija AKS Express Kurir se posle više od trinaest godina uspešnog poslovanja u oblasti paketne dostave i dalje pridržava svojih primarnih ciljeva: Ažurnosti, Kvaliteta, Sigurnosti. Zahvaljujući profesionalnosti i zalaganju više od 1000 zaposlenih, logističkim potencijalom od 610 dostavnih vozila, od kojih su 547 kombi vozila i 63 kamiona, i 27 regionalnih centara AKS Express Kurir danas predstavlja jednu od vodećih kompanija na tržištu prenosa pošiljki u Srbiji.

Kontinuirani razvoj kompanije prati novootvoreni regionalni centar u Smederevu, a u pripremi su i centri u Obrenovcu, Bečeju, Zaječaru i Donjem Milanovcu. S ciljem da se korisnicima maksimalno olakša i pojednostavi slanje i preuzimanje pošiljki, u protekloj godini otvoreno je preko 10 PAKET SHOP-ova na atraktivnim lokacijama na teritoriji Srbije. AKS PAKET SHOP servis svojim klijentima pruža mogućnost prijema ili isporuke pošiljki svakog radnog dana. Osim preuzimanja i predaje paketa, u PAKET SHOP-ovima u saradnji sa platnom institucijom Transaks, klijentima je omogućena i uplata računa i slanje novca.

Naručivanje usluge korisnici mogu izvršiti na neki od sledećih načina:

• Pozivanjem Call centra od 08h do 15h svakog radnog dana (015/600-600; 011/404-9720)
• Korišćenjem portala: www.akskurir.com
• Korišćenjem besplatne Android aplikacije
Za stalne korisnike usluga omogućeno je naručivanje usluge danas za sutra korišćenjem Vip Gold
aplikacije. Zainteresovani za korišćenje Vip Gold aplikacije upit za saradnju mogu poslati putem
email adrese podrska.prodaja@aks-sabac.com.

Kako bi proširila svoje poslovne kapacitete i povećala kvalitet pruženih usluga kompanija AKS Express Kurir investirala je u novi sortirni centar jedinstven na teritoriji srednje i jugoistočne Evrope, čije se otvaranje očekuje početkom marta. Potpuno automatizovane sortirne trake obezbeđuju kapacitet sortiranja do 100 000 pošiljaka dnevno. Kompanija
AKS Express Kurir klijentima nudi i optimalna rešenja u skladišno-logističkim poslovima i tako osigurava najefikasnije obavljanje logističkih procesa. Klijenti na taj način mogu smanjiti troškove skladišta, zaposlenih, i sve ostale troškove vezane za skladištenje.

AKS Express Kurir sarađuje sa više inostranih partnera kao što su X Express brza pošta za teritoriju Bosne i Hercegovine, GLS Group za teritoriju Evrope, United Parcel Service za svetsko tržište, i drugi, te, pored pružanja kurirskih usluga na teritoriji Srbije, omogućava svojim klijentima i slanje pošiljki u inostranstvo.

Međusobno poverenje, fleksibilnost i inovativni pristup poslovanju je ono čemu kompanija teži i po čemu se prepoznaje na tržištu, jasno definiše svoje ciljeve i nastoji da zadrži lidersku poziciju na tržištu ekspres kurirskih usluga.

Aks Express kurir
Obilazni Put bb, Šabac, Srbija
Tel: +381 15 600 600
Tel: +381 11 404 97 20
office@aks-sabac.com

Partneri

Najpopularnije