30 uspešnih godina Kuehne+Nagel Grupe u Hrvatskoj

Pored velikih uspeha koje Kuehne+Nagel beleži i ove godine u svim područjima svoje delatnosti delom sveta, u Hrvatskoj ima još jedan razlog za zadovoljstvo. Naime, ove je godine Grupa Kuehne+Nagel proslavila trideset godina uspešnog poslovanja u Hrvatskoj te tokom tog zavidnog „radnog staža“ zabeležila brojne uspehe na hrvatskom i okolnim tržištima u području pružanja celokupnih logističkih usluga u području drumskog, pomorskog i vazdušnog transporta.

Ova godišnjica ima poseban značaj jer je upravo Kuehne+Nagel, 1992. godine, ušao na hrvatsko tržište kao prva inostrana špediterska kompanija nakon osamostaljenja države.

„Ponosni smo na naših 30 godina, smatramo to velikim uspehom svih naših zaposlenih, partnera i klijenata zahvaljujući kojima smo tako dugi niz godina sve uspešniji na tržištu. Zajedno gradimo i živimo kulturu kompanije koja stavlja ljude u središte svega što radi pa nas upravo ljudi – radnici, klijenti i partneri, podstiču da rastemo, budemo još bolji i da nastavimo razvijati vrhunska logistička rešenja prilagođavajući se pritom svetskim trendovima iz područja uspešnog poslovanja, ekologije i održivih rešenja za celokupni lanac snabdevanja,“ – izjavila je Vlatka Jukić, direktorica Kuehne+Nagel za Hrvatsku.

Uprkos izazovnim godinama iza nas, prvenstveno usled epidemije korona virusa zbog koje je na svetskoj nivou bio uveliko otežan rad logističkih kompanija, Kuehne+Nagel se može pohvaliti održavanjem i ubrzavanjem momentuma te proaktivnim uključivanjem u farmaceutske lance snabdevanja, vakcina i zaštitne opreme, čime potvrđuje status pouzdanog partnera s poslovnim modelom koji je usresređen na odgovaranje potrebama klijenata na fleksibilan način, uz osiguravanje visokog kvaliteta usluge.

Poslovnih ideja za budućnost unutar Kuehne+Nagel Grupe ne nedostaje, te uz fokus na svoju misiju usmerenu održivom poslovanju, kontinuirano širi svoj poslovni portfolio i razvija disruptivne inovacije s ciljem daljeg rasta i razvoja u novonastalim okvirima nepredvidivih logističkih oscilacija.

„Čitav Kuehne+Nagel Adriatic klaster, a pogotovo Hrvatska odlično su geostrateški pozicionirani te nam je želja da takav izuzetan položaj iskoristiti na najbolji mogući način i oblikovati logističko-distributivni centar izvrsnosti preko kojeg smo već počeli povezivati prekomorske destinacije i zapadnu Evropu s Balkanom. Upravo u tome vidimo velike mogućnosti za dalji razvoj te smo i zbog toga investirali u novo savremeno skladište koje već danas služi kao veza između naših partnera i ostatka sveta,“ – izjavio je Borut Vrviščar, Generalni direktor Kuehne+Nagel za Adriatic klaster (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina).

Kuehne & Nagel d.o.o.
Zelena aleja 53, 10410 Velika Gorica-Vukovina
Hrvatska

Partneri

Najpopularnije