Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

Pametna kolica za komisioniranje – Smart Cart MMCI

Integracijom običnog tableta sa industrijskim standardnim skladišnim kolicima za komisioniranje, tim za inovacije u kompaniji MMCI Automation razvio je vrlo isplativa „pametna kolica“ koja u potpunosti pojednostavljuju postupak komisioniranja u skladištima i distributivnim centrima.

Skraćeno vreme hodanja komisionera

Pametna kolica rade zajedno sa DCX softverom i omogućavaju komisionerima da prikupe nekoliko naloga u jednom prolazu kroz skladište. Softver dostavlja i informacije o porudžbinama artikala koji se nalaze u neposrednoj blizini trenutne lokacije pikera, tako da radnici mogu da odu u jedan deo skladišta i pokupe tražene artikle sa više naloga.

Skraćeno vreme popune naloga

Inovativne opcije dostupne na touch screen-u tableta koriste intuitivan dizajn koji je lak za učenje i lak za upotrebu. Svaka kutija za komisioniranje na kolicima se jasno vidi na ekranu tableta i tako čini identifikaciju jednostavnom, što rezultira povećavanjem produktivnosti i poboljšava tačnost komisioniranja.

Smanjeno vreme pakovanja

S obzirom da se artikli komisioniraju i stavljaju direktno u kutiju, Smart Cart takođe eliminiše potrebu za konsolidacijom prilikom pakovanja. Pored toga, može da se koristi i DCX modul za pakovanje kako bi se osiguralo da se odgovarajuća veličina kartonske ambalaže dodeljuje svakoj porudžbini.

Niski troškovi

Razvoj Smart Carta zasnovan je na konceptu da se mnoge operacije u skladištu mogu poboljšati i do 80% zbog prednosti koje donosi oprema za automatizaciju i da se pritom troškovi smanje za 20%. Time što neće investirati prevelike svote novca u kompleksnu tehnologiju za automatizaciju, Smart Cart klijenti mogu postići povrat investicije u mnogo kraćem vremenu.

Partneri

Najpopularnije