Kompletno rešenje za upravljanje voznim parkom

Frotcom je inteligentni sistem za praćenje vozila i upravljanje voznim parkom koji pomaže vašoj kompaniji da uštedi novac kontrolom aktivnosti voznog parka. Upotrebom Frotcom softvera smanjujete troškove, povećavate produktivnost, poboljšavate uslugu, ublažavate rizik i produžavate vek trajanja vozila. Ovaj softver sadrži sve funkcije koje su vam potrebne za upravljanje voznim parkom, bez obzira na industriju u okviru koje posluje Vaša kompanija.

Frotcom je globalni dobavljač sistema za praćenje vozila i upravljanje voznim parkom. Sigurna kompanija, koja neprestano raste tokom godina, zahvaljujući uspešnom i požrtvovanom timu. Frotcom je prisutan u Srbiji i posvećen tome da pomogne kompanijama da upravljaju voznim parkom na jednostavan i efikasan način, što rezultira jasnim povećanjem produktivnosti, marži i kvaliteta usluge. Ovaj softver za upravljanje voznim parkom i GPS praćenje trenutno koriste hiljade kompanija širom sveta, nezavisno od broja vozila kojim raspolažu – od desetak do više od hiljadu vozila u voznom parku.

Šta dobijate upotrebom Frotcom softvera?

  • Pridržavate se zakona
  • Kontrolišite operativne troškove voznog parka
  • Pružate dobru uslugu svojim kupcima
  • Omogućavate sledljivost rada
  • Uvećavate obim posla sa istim resursima

Frotcom je napredni SaaS (softver kao usluga) modularni sistem zasnovan na Cloud (oblaku) iz kog možete odabrati alate koji su vam potrebni. Ovi alati uključuju GPS praćenje, kontrolu senzora, analizu ponašanja u vožnji, kontrolu izvršenje ruta, daljinsko preuzimanje tahografa, upravljanje gorivom, upravljanje radnom snagom, planiranje i analitiku, itd.

Frotcom Serbia
Vojvode Stepe 355/9, Beograd
Tel: +381 11 452 09 21
info@rs.frotcom.com www.frotcom.com

Partneri

Najpopularnije