Nije dovoljno opreza – dezinfekcija obuće i točkova je prva linija zaštite

Iako je većina mera zaštite od virusa Kovid-19 svedena na minimum, trebalo bi i dalje da budemo odgovorni i obazrivi, pogotovo u velikm kompanijama.

Najbolji način da se zaštitimo je da sami “propišemo” svoja pravila i umanjimo rizik od oboljevanja, jer se pokazalo da korona virus može da se „nadmudri“ i da su preventivne mere najbolji metod za zaštitu.

Stoga, preporučujemo

Kompanija Heute, kao veoma inventivna i pronalazački orijentisana kompanija, je s pojavom virusa Kovid-19, je pripremila novi sistem ProfilGate® koji je pokretan, a istovremeno je i aqua sistem i dezinfekcioni sistem i kao takav veoma je primenjiv u javnim prostorima gde cirkuliše velik broj ljudi i gde nije moguće održati higijenu na visokom nivou, ali i zonu dezinfekcije, bilo kojim drugim vrstama otirača.

Primena ProfilGate® je posebno pogodna za industriju i preduzeća, koja:

  • imaju veliki ulazni i izlazni saobraćaj (više od 20 prolaza dnevno)
  • koriste vozila za kretanje robe u objektima ili se kreću sa manje kritičnih područja u zone koje zahtevaju veći stepen čistoće
  • žele da smanje troškove čišćenja
  • žele razmotriti stepen tehničke čistoće koji je od suštinskog značaja za kvalitet njihovih proizvoda
  • žele da povećaju zaštitu na radu, zdravlje zaposlenih i smanje bezbednosni rizik tako što će sprečiti širenje mikroba i bakterija koje potiču od osoblja ili pokretnih vozila.

Svoju primenu ProfilGate® je uveliko našao i u skladištima i na cross dokovima.

Kompanija IMAL doo je predstavnik nemačke kompanije Heute na srpskom tržištu, koja u svom portfoliju ima ProfilGate®. Ako je ovaj sistem Vaš način da zaštitite svoje zaposlene i sebe pozovite +381 (0) 69 455 76 82 ili pošaljite mail na prodaja@imal.rs

Partneri

Najpopularnije