Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol5/hd/jdfsn1fgc5ttb48/logistikaitransport.com/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Logistički provajder u pomoći zaraženim korona virusom - logistikaitransport.com

Logistički provajder u pomoći zaraženim korona virusom

Kineski logistički provajder JD Logistics, otvorio je poseban kanal za pomoć koja iz cele Kine stiže do Vuhana – grada u srcu epidemije korona virusa. Prema podacima kompanije, od 2. februara u 18h, JD Logistics uspešno je isporučila više od 2,36 miliona medicinskih sredstava i sredstava za sprečavanje epidemije, uključujući maske, medicinske rukavice, naočare, dezinfekciona sredstva i druge, do većih bolnica u Vuhanu, Huanggangu i drugim mestima u provinciji Hubei.

„Tokom ovog VANREDNOG STANJA, moje kolege i ja smo proveli većinu vremena trčeći između različitih bolnica“

– izjavio je radnik iz JD-a Liming Shang. „Ima puno ljudi kojima očajnički trebaju ove sanitetske potrepštine i rizik od širenja epidemije bi bio daleko veći da nema nas. Ono što radimo možda nije ogroman herojski podvig, ali radimo ono što možemo da pomognemo. “

Da bi obezbedili dodatni nivo zaštite za svoje zaposlene tokom epidemije, JD je zaposlenima na prvoj liniji obezbedio dodatni plan osiguranja od koronavirusa.

Nekoliko drugih poslovnih grupa pod JD.com takođe je pokrenulo niz mera za pomoć široj javnosti, kako bi lakše prevazišli ovo teško vreme.

Partneri

Najpopularnije