Javna skladišta Subotica obeležavaju 60 godina uspešnog poslovanja

Preduzeće Javna skladišta Subotica ove godine obeležava značajan jubilej – 60 godina uspešnog poslovanja. Iskustvo, profesionalizam, položaj u neposrednoj blizini Evropske unije, veličina i kapacitet skladišnog prostora, razvijena infrastruktura,  implementiran HACCP standard kvaliteta, kao i stručnost radne snage, učinili su ovo preduzeće pouzdanim partnerom, kako poslovnim saradnicima i klijentima, tako i Upravi carina.

Željko Bešlić, direktor kompanije Javna skladišta

„Već 60 godina smo sinonim sigurnosti i efikasnosti za sve naše saradnike. Iako jubilej dočekujemo u izmenjenim uslovima, naši poslovni planovi vrlo su ambiciozni. U susret novoj godini, ušli smo donirajući Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice proizvode za ličnu higijenu, hranu za decu i mesne prerađevine u vrednosti od preko 1.150.000 dinara. To je bio naš način da pokažemo da smo pouzdan partner zajednice u kojoj poslujemo, ali i našu spremnost da zajedno sa građanima Subotice gradimo bolje uslove za život i poslovanje“.

Logističko preduzeće DOO “Javna skladišta” već šest decenija predstavlja lidera u pružanju špediterskih, skladišnih i drugih logističkih usluga na području Subotice i šire okoline. Osim toga, vlasnik je prostora u kojem se nalazi i carinski terminal na kojem je locirana i funkcioniše jedna od najefikasnijih carinskih ispostava u Srbiji “C.I. Javna Skladišta Subotica”. Preduzeće neguje odličnu poslovnu saradnju sa svim subjektima koji utiču na uspešno poslovanje vezano za uvoz i izvoz roba, naročito sa fito-sanitarnim, inspekcijskim i nadzornim službama u striktnoj primeni i sprovođenju zakonskih propisa.

Od 2008. godine, kompanija iz Subotice je deo Nelt Grupe, jednog od najvećih i najuspešnijih domaćih poslovnih sistema koji posluje na 11 tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi i zapošljava gotovo 4 000 ljudi. 

Partneri

Najpopularnije