O nama

Časopis Logistika i Transport je glasilo stručnjaka za logistiku i upravljanje lancem snabdevanja celog regiona. Pokrenuta 2006. godine, ova publikacija služi rastućem tržištu logistike koje ima veće potrebe za informacijama nego ikada.

Časopis Logistika i Transport predstavlja autoritativnu publikaciju koja edukuje i informiše logističke profesionalace o najboljim:
• praksama
• novostima
• trendovima
• analizama
• novim tehnologijama

Časopis Logistika i Transport dopire do više logističkih stručnjaka u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, nego bilo koji drugi časopis u ovoj oblasti.

Prvi broj je odštampan u aprilu 2006. godine i od tada izlazi dvomesečno pod pokroviteljstvom
Srpske Logističke Asocijacije.

U skladu sa tehnološkim napretkom, trendovima i učestalošću objavljivanja novih informacija, digitalni marketing je postao neizostavan deo svake marketinške kampanje, pa je tako i nastao portal www.LogistikaiTransport.com

Pored objave na portalu, dvonedeljno šaljemo newsletter na više hiljada adresa čitalaca koji čine našu ciljnu grupu. Portal je potpuno optimizovan za praćenje preko tablet uređaja i pametnih telefona.

Tim autora Logistike i Transporta čine profesionalci iz oblasti transporta i logistike, novinari sa dugogodišnjim iskustvom i specijalisti za digitalne medije, internet oglašavanje, optimizaciju, odnose sa javnošću i marketing.

Partneri

Najpopularnije