Prognoze rasta tržišta sistema za sortiranje paketa

Prema poslednjoj studiji, pod nazivom ”Najistaknutiji tržišni igrači na tržištu sistema za sortiranje paketa su Bastian Solutions Inc., Daifuku Co. Ltd., Dematic, Honeywell Intelligated i Murata Machinery Ltd. Svoj značajan udeo na tržištu, opravdali su zahvaljujući svojoj bogatoj ponudi proizvoda. Kompanije su preduzele nekoliko tržišnih inicijativa kako bi proširile svoj uticaj širom sveta i izašle u susret rastućoj potražnji na tržištu. Godine 2019., BEUMER Group potpisala je ugovor vrednosti od 33 miliona dolara sa Aruba Airport Authority N.V. Putem ovog ugovora, kompanija je ponudila projektovanje i instalaciju sistema za sortiranje i transport prtljaga velikom brzinom na aerodromu Queen Beatrix International Airport na Arubi. Takođe, Vanderlande je otvorio novi Centar za proizvodnju i distribuciju u Džordžiji, SAD.

Ozbiljni igrači na tržištu sistema za sortiranje paketa preduzimaju korake kako bi ojačali svoj portfolio usluga i došli do klijenata višeg nivoa. Industrija e-trgovine u velikoj meri je sazrevala tokom godina u razvijenim zemljama, kao i u zemljama u razvoju. SAD i Kina su istaknute zemlje koje pomažu rastu industrije etrgovine, što predstavlja približno 70% globalne e-trgovine. Glavni pokretač industrije e-trgovine je to što kupci mogu da kupuju i primaju robu na najpovoljnijoj lokaciji. Zahvaljujući tome, čitavo e-trgovinskom tržište dobija na privlačnosti i nema znakova opadanja u narednih nekoliko godina. Sa porastom prodora pametnih telefona i internet sadržaja u razvijenim zemljama i zemljama u razvoju, potrošači se sve više opredeljuju za online kupovinu, što povećava broj paketa u svakom skladištu i centrima za dostavu paketa.

Zahvaljujući tome, objekti za sortiranje paketa ulažu sredstva u unapređivanje tradicionalnih sistema za sortiranje jer upravo najsavremeniji sistemi igraju vitalnu ulogu u procesima od primanja robe, preko pakovanja do slanja, pa ulaganje u nove tehnologije svakako igra glavnu ulogu u industriji e-trgovine.

Možda Vas interesuje još:

 

Partneri

Najpopularnije