Pijaca drvenih paleta

PalletTrader, nova online platforma osmišljena i napravljena isključivo za nabavku, kupovinu i prodaju komercijalnih drvenih paleta.

“Kreirali smo jedinstven eCommerce sajt, na kome svako može da se prijavi i da učestvuje,” rekao je Džon Vakaro, predsednik Bettaway Supply Chain Services. “Oni koji imaju palete mogu da postave na sajt svoj inventar, pregovaraju sa kupcima, odmah završe transakciju online, a zatim da podese dostavu paleta, sve u jednom procesu, sa praćenjem u realnom vremenu.”

“Proces se ne razlikuje od onoga što biste radili online kada biste postavljali nešto za prodaju na eBay ili kupovali nešto na Shopify ili sa Amazona,” naveo je Vakaro. Iako se očekuje da će većina paleta na PalletTrader’s biti tzv. palete “belog drveta”, platforma može da prihvati sve ostale vrste paleta, uključujući i one plastične, kompozitne i napravljene od drugih materijala.

Vakaro je objasnio da se aplikacija može primeniti i na male biznise koji se bave paletama, pa sve do najvećih kompanija za proizvode široke potrošnje koje koriste desetine hiljada paleta godišnje. Pored otvorenih transakcija za javnost, PalletTrader omogućava korisnicima da podese svoje privatne mreže u bezbednom okruženju zasnovanom na dozvolama, stvarajući definisane zajednice posebnih potrošača.

U prvih 6 meseci, kompanije koje se prijave na PalletTrader dobiće besplatnu uslugu, bez mesečne pretplate. Jedini trošak za korišćenje PalletTrader je mala taksa za transakciju koju plaćaju i prodavac i kupac.

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije