Održan WOF SUMMIT Vienna 2023

10.04.2023.

Tokom dva dana, 22. i 23. Marta, WOF SUMMIT Vienna 2023 okupio je logističke stručnjake u AirportCity Space venue na međunarodnom aerodromu u Beču u Austriji.

Dvodnevna konferencija sastojala se od 9 diskusionih panela, svaki u trajanju od 50 minuta, sa po 4 do 6 govornika po sesiji. Sadržaj je bio raspoređen po različitim oblastima: e-trgovina, održivost, ljudski resursi i digitalizacija.

Širok izbor govornika uključio je 54 stručnjaka, inovatora i akademika sa lokalnim i internacionalnim pozadinama. Među brojnim predstavnicima koji su podelili svoje znanje bili su i EY, Freightos, Lenovo, Lenzing, LKW WALTER, Maersk, Rail Cargo Group, RHI Magnesita, Transporeon, WiseTech Global i Vishay.

Ukupno 318 ljudi iz 21 zemlje prijavilo se za konferenciju. Avio-kompanije, aerodromi, špediteri, luke, konsalting, drumski transport, proizvodnja, nekretnine, e-poslovanje, skladištenje, brodske linije i obrazovanje su samo neke od mnogih aktivnosti koje prisutne kompanije obavljaju.

Osim planiranih sastanaka koji su se odvijali putem alata za mrežno povezivanje, svi učesnici bili su pozvani da prisustvuju degustaciji mađarskog vina koju je organizovao aerodrom u Budimpešti u njihovom Networking baru tokom oba dana, što je naravno izmamilo osmehe na mnogim licima.

U isto vreme, oko 60 radoznalih učesnika prisustvovalo je obilasku teretnog područja Međunarodnog aerodrome u Beču, u pratnji lokalnih menadžera.

Međutim, vrhunac događaja dogodio se na WOF Connect & Charity večeri, gde je WOF pokazao zahvalnost svim partnerima i podržavaocima događaja i donirao ček austrijskom Udruženju za borbu protiv raka. Glavni doprinos doniranom iznosu dali su CargoSoft i Road2CEE. Kako je zvanični program završen, veče se pretvorilo u neformalnu zabavu sa opuštenom atmosferom u obilju izvrsne hrane i pića.

 


www.wofexpo.com
IZGRADITE POSLOVNE VEZE. POSLUJTE. SKLOPITE PRIJATELJSTVA.

Partneri

Najpopularnije