Objavljeno OKTOBARSKO izdanje časopisa Logistika&Transport

U NOVOM IZDANJU ćete pronaći tekstove o svim segmentima DISTRIBUTIVNIH CENTARA, počevši od mogućnosti za skladištenje u najmodernijim distributivnim centrima (pre svega Distributivni Centar Beograd) do skladišne opreme – regala, zaštita, WMS-a, viljuškara…

Takođe, u novom izdanju je istaknuta važnost bezbednosti pri radu u skladištima, te na stranama 30-33 možete pročitati konkretne smernice na šta treba obratiti pažnju kako biste izbegli potencijalne nezgode i na koje načine možete unaprediti bezbednost u Vašem skladištu.

Dipl.inž. Miloš Gligorijević iz kompanije Trasing, na dovitljiv način, napravio je paralelno poređenje srpskih i nemačkih kompanija u kontekstu opremanja distributivnih centara, te preporučujemo da pažljivo pročitate tekst.

U ovom izdanju predstavljeni su i odabrani govornici IX Godišnje Konferencije Logistike&Transporta te ako još uvek niste rezervisali svoje mesto, vreme je da to učinite (klik na sliku ispod).

U stalnoj rubrici “Komercijalna vozila” donosimo najnovije informacije “sa puta” – SCANIA ponovo na vrhu; Digitalna kontrola opterećenja tovarnog prostora; Povećana nosivost FORD TRANSITA, a u oblasti posvećenoj transporterima Vam predstavljamo nagradu koju je kompanija Gebrüder Weiss Srbija dobila za unapređenje godine.

Oktobarsko digitalno izdanje možete čitati OVDE, a na štampano izdanje možete da se pretplatite klikom OVDE

Partneri

Najpopularnije