Objavljeno novo izdanje časopisa Logistika&Transport

NOVOM IZDANJU očekuje Vas podrobna analiza tržišta PAKETNE DOSTAVE u okviru koje možete pročitati stanje na tržištu, kakve su se promene dogodile i kakve nas očekuju, kao i prognoze za tekuću godinu. Zatim, u tekstu “CEP Industrija – Ekspertiza i iskustvo za inovativna rešenja” ćete pronaći konkretne preporuke na koji način je inoviranjem moguće unaprediti poslovne procese u ovoj visokozahtevnoj industriji. Svoje iskustvo i primarne ciljeve u radu sa Vama u ovom izdanju dele kompanije predstavnice ove industrijske grane – AKS i BEX. Kako su dostavna vozila važna karika u dostavi paketa, kompanija Frotcom – specijalizovana za praćenje vozila, sa podružnicama širom Evrope, predstavila je kompletno rešenje za upravljanje voznim parkom.

U ovom izdanju uradili smo intervju sa Ivicom Domanovićem, direktorom sektora operacija kompanije Gebruder Weiss koji je rekao da će upotreba blockchain tehnologije, veštačke inteligencije (AI) i mašinskog učenja (ML), postati ključni faktori u budućnosti logistike i upravljanju lancima snabdevanja za analize podataka, planiranje logističkih strategija i efikasnih ruta isporuke.

Izgradnja industrijskih parkova širom Evrope je u ekspanziji, a primat na ovom polju u Srbiji drži kompanija CTP. Investicije u industrujske parkove podstiču globalni trendovi, a, kako kažu u ovoj kompaniji, Srbija je veoma primamljiva.

U stalnoj rubrici “Komercijalna vozila” donosimo najnovije informacije “sa puta” – Actros F – dostupnija Mercedesova perjanica; Poslednje prijave za dizajnersku nagradu RED DOT; Novi električni kamion Volta Zero sve bliži serijskoj proizvodnji; Nova kontejnerska prikolica iz SCHMITZ Cargobulla; I DAF LF s nultom emisijom.

Ukoliko, ipak volite da čitate časopis u štampanoj verziji, možete da se pretplatite klikom OVDE i svako izdanje stizaće Vam na kućnu adresu.

Partneri

Najpopularnije