Objavljeno novo izdanje časopisa Logistika&Transport

NOVOM IZDANJU očekuju Vas sjajni tekstovi na temu Intermodalnog transporta u kojima smo se pozabavili nekim od najvažnijih tema za naš region. Transportom Dunavom svih vrsta tereta kroz izveštaj Agencije za upravljanje lukama, ali i kroz analizu onoga što je potrebno da znate ako treba da prevezete tečni teret ovom rekom, odnosno, vezom Dunava i Crnog mora preko Luke Konstanca. Takođe, predstavili smo i 2 luke koje su za ovaj region od velike važnosti – Luka Bar i Luka Split.

Kao i do sada, nismo zanemarili ni ostale teme iz industrije logistike i transporta, pa tako ovo izdanje krasi novi tekst simpatičnog naziva “Odiseja u svemiru 2031.” o upravljanju lancem snabdevanja u kolumni Miloša Gligorijevića iz kompanije Trasing. Od oktobra prošle godine uveli smo i novu kolumnu pod nazivom Pravni Saveti advokata Siniše Pješčića u kojoj smo ovaj put govorili o odgovornosti skladištara.

Razvoj održivih poslovnih ekosistema za budućnost kao tema koja je sve atraktivnija u logističkom svetu, takođe je deo ovog izdanja(CTP), a akcenat na najvažniji resurs – ljude – stavili smo u intervjuu sa Marijom Kosanović, Menadžerkom ljudskih resursa u kompaniji
Gebrüder Weiss.

U stalnoj rubrici posvećenoj komercijalnim vozilima bavili smo se sledećim novostima. Renault teškaši s ekonomicnijim motorima: Uskoro na tržištu i elektricni Nissan Townstar; Optimizovana poluprikolica za kontejnerecisterne; Amortizeri za pouzdanije upravljanje distributivnim venovima.

Ukoliko, ipak volite da čitate časopis u štampanoj verziji, možete da se pretplatite klikom OVDE i svako izdanje stizaće Vam na kućnu adresu.

Partneri

Najpopularnije