Kurirska služba koja putuje kroz vreme i prostor

07.04.2023.

Kompanija M&M sa ponosom predstavlja svoju uslugu- pouzdanu kurirsku službu koja će omogućiti brzu i sigurnu dostavu vaših pošiljki. M&M se uvek fokusira na pružanje izvrsnog kvaliteta usluga, i želi da bude korak ispred vaših potreba kako bi osigurala vaše zadovoljstvo.

M&M Express je preduzeće specijalizovano za poslove prikupljanja, distribucije i dostave vaših pošiljki tokom celog dana. Krenuli su od Beograda, Novog Sada i Niša sa tendencijom širenja mreže na teritoriju Srbije, što svakodnevno i postižu. Osim standardne paketne dostave robe, M&M Express takođe nudi i međunarodnu dostavu robe, kao i dostavu robe dvočlanom posadom.

Kako bi osigurali brzu i sigurnu dostavu, koriste se savremenom tehnologijom u svom skladišnom centru za sortiranje pošiljki. Nakon sortiranja, paketi se raspoređuju po reonima i dostavljaju na vašu adresu do vrata uz pomoć profesionalnih kurira i bezbednih ekoloških vozila.

Ostanite povezani sa M&M Express-om i budite uvek obavešteni o novostima i ponudama koje pripremaju za svoje klijente. Vaša pošiljka je njihov prioritet, zato im u potpunosti možete verovati da će biti dostavljena sigurno i brzo na željenu adresu.

Partneri

Najpopularnije