AK Kompresor osvojio prestižno priznanje „Dealer of the Year” za 2021.

Auto-kuća Kompresor po treći put dobitnica je priznanja „Diler godine” za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja Renault vozila. Zahvaljujući veoma uspešnim rezultatima, auto-kuća Kompresor je u proteklih pet godina pomenuto priznanje osvojila 2017, 2020, i 2021. godine. Ova nagrada grupe Renault tradicionalno se dodeljuje u više od 35 država.

„Poslovanje u prethodnom periodu bilo je veoma dinamično i izazovno. Uložili smo veliki trud i napor konstantno unapređujući našu ponudu. Usluge koje pružamo podigli smo na još viši nivo i obezbedili našim korisnicima najbolje automobile na tržištu Srbije. Oni su to prepoznali i zahvaljujući njihovoj lojalnosti i našem trudu uspeh nije izostao. Zbog toga smo još više ponosni na ovu nagradu, koja će nas motivisati da nastavimo pravim putem i iz godine u godinu budemo još bolji”, rekao je Srđan Milenković, generalni direktor u AK Kompresor.

Ova laskava titula, već drugu godinu zaredom, na najbolji način pokazuje kvalitet i vrednost rada svih zaposlenih. Konstantnim osluškivanjem potreba tržišta i praćenjem trendova, AK Kompresor našao se na samom vrhu dilera u Srbiji.

 

Auto-kuća Kompresor
Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd
011/71-55-600
www.akkompresor.rs

 

 

Partneri

Najpopularnije