Avgust 2021

  Tema broja: Informacioni sistemi u logistici i transportu - 10 razloga zašto je digitalna transformacija neophodna u logistici;...

Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

Marketing

Časopis Logistika i Transport predstavlja autoritativnu publikaciju koja edukuje i informiše logističke profesionalace o najboljim praksama, novostima, trendovima, analizama i novim tehnologijama. Časopis Logistika i Transport dopire do više logističkih stručnjaka u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, nego bilo koji drugi časopis u ovoj oblasti.

Prvi broj je odštampan u aprilu 2006. godine, i od tada izlazi dvomesečno pod pokroviteljstvom Srpske Logističke Asocijacije. Štampa se u 5.000 primeraka koje dostavljamo pažljivo određenoj ciljnoj grupi.

Ako, poput mnogih velikih međunarodnih kompanija, želite da budete deo časopisa Logistika i Transport, upoznajte nas čitajući MediaKit za ovu godinu (dostupan na ovoj stranici), i odaberite pravu dimenziju oglasa za Vas.

Za sva pitanja i potencijalnu saradnju, budite slobodni da nas kontaktirate.

Branka Patić Macan
Marketing direktor

Partneri

Najpopularnije