Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

Pouzdan logistički partner u regionu – Express SEE

“Od spot poslovanja do upravljanja lancem snabdevanja i projektima, fokus Express SEE je uvek isti – optimalno rešenje za troškove i vreme tranzita svake pošiljke. Cilj je da klijenti prepoznaju Express SEE kao sinonim za pouzdanog logističkog partnera u regionu, kao i da saradnja sa ovom kompanijom garantuje sigurnost pošiljke do kraja njenog puta.” – rekao je za naš časopis Slobodan Filipovic , direktor kompanije Express SEE (deo međunarodne špediterske organizacije Express Global ).

Express SEE je u mogućnosti da odgovori na specifične i zahtevne potrebe tržišta, radeći kroz sve vidove prevoza (pomorski, drumski, avio i železnički) kao i carinskim posredovanjem u uvoznim, izvoznim i tranzitnim postupcima. Trenutno, grupacija je prisutna na 3 kontinenta i ima svoje kancelarije koji se nalaze u Italiji (Đenova, Napoli, Milano, Venecija, Ravena), Kini (Šenžen i Šangaj), SAD-u (Nju Jork), Sloveniji (Kopar), Hrvatskoj (Rijeka i Zagreb) i Srbiji (Beograd i Dobanovci), a tendencija razvoja i dalje traje.

„Naša lista zadovoljnih klijenata je velika, a naša želja za rastom i napredovanjem još veća. Dok mi vodimo računa o robi, naši klijenti mogu da se posvete svojim svakodnevnim obavezama.“ – sumirao je Filipović odnos kompanije ka poslu i klijentima.

Ostale tekstove objavljene u okviru teme Luke i Terminali junskog izdanja časopisa možete čitati klikom OVDE

Partneri

Najpopularnije