Unapređenje magacinskog poslovanja u kompaniji Stublina doo

Jedan od osnovnih ciljeva kompanije Elmed doo iz Temerina, pored konstantnog podizanja kvaliteta proizvoda i usluga, jeste izrada specifičnih rešenja prilagođenih potrebama klijenata. Na taj način kompanija Elmed pomaže svojim klijentima da ostvare svoje ciljeve i poboljšaju poslovanje.

Kompanija Stublina doo iz Stojnika uočila je potrebu za poboljšanjem rada svog magacina uvođenjem novog savremenog alata za magacinsko poslovanje na našem tržištu, a to je softversko rešenje Loupe WMS kompanije Elmed doo iz Temerina.

„Implementacija WMS sistema u kompaniji Stublina jeste plod saradnje koju imamo sa kompanijom Elmed blizu dvadeset godina. Zašto Loupe WMS? Zato što smo shvatili da nam je suštinski neophodna automatizacija i pobošljanje rada u magacinskom poslovanju. Elmed je jedan od partnera koji nam je uvek bio primaran kako sada u automatizaciji magacinskog poslovanja tako i u procesima industrijskog obeležavanja gde je Elmed više nego zastupljen u našoj kompaniji.“ rekao je Milan Simić, rukovodilac sektora za logistiku iz kompanije Stublina doo. Gospodin Simić ističe i značaj podrške Elmed IT sektora koji je uvek bio na raspolaganju pre, tokom pa i nakon implementacije WMS-a i uz čiju stručnost i znanje je uvođenje ovakvog sistema u magacin kompanije proteklo bez zastoja i probijanja zadatih rokova.

Kako tvrde zaposleni u magacinu kompanije Stublina, od kada je uveden LoupeWMS sistem doprinelo se poboljšanju dve ključne stvari. Prva jeste preciznost i tačnost prilikom isporuka robe koja im je ranijih godina predstavljala veliki problem, a sada su takve greške praktično svedene na nulu. Kao drugu važnu stvar navode poboljšanje u brzini rada koja je postignuta za relativno kratko vreme. Ono što je takođe značajno napomenuti jeste jednostavnost korišćenja LoupeWMS sistema pa sama obuka zaposlenih traje samo par nedelja.

Menadžer prodaje softverskih rešenja iz kompanije Elmed doo, Igor Đoković, posebno naglašava da mogućnost ispunjavanja svih specifičnih i manje specifičnih zahteva klijenata proizilazi iz toga što je kompletno rešenje Loupe WMS razvijeno u kompaniji Elmed od strane njihovih IT stručnjaka.

„Veliko nam je zadovoljstvo što se tako velika kompanija kao što je Stublina, obratila kompaniji Elmed za pomoć i uvođenje sistema za magacinsko poslovanje. Moram još da napomenem da smo imali odličnu saradnju sa kolegama iz Stubline što je značajno uticalo na to da projekat bude vrlo brzo i uspešno završen. Kompanija Stublina, poput ostalih naših klijenata, može očekivati od kompanije Elmed maksimalnu podršku pri održavanju sistema, kao i za neke buduće dorade i eventualne nove zahteve sa njihove strane.“

ELMED d.o.o.
T: +381 (0) 21 844 767
office@elmedint.com
www.elmedint.com

 

Možda Vas interesuje još:

 

Partneri

Najpopularnije