Avgust 2021

  Tema broja: Informacioni sistemi u logistici i transportu - 10 razloga zašto je digitalna transformacija neophodna u logistici;...

Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

STILL RX60 – Nov nivo energije!

Sorry, this entry is only available in %LANG: For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prilikom organizacije intralogistike veoma je važan odabir energetskog sistema. S obzirom na to da je jedan od ciljeva evropske politike redukcija emisije ugljen-dioksida koji emituju industrijske mašine, litijum jonske baterije imaju sve veći značaj i primenu. RX60 serija kao svoju najveću prednost ističe nultu emisiju gasova čime postiže uštedu resursa i povećava efikasnost celokupnog sistema.

Okrenite se novim
perspektivama koje vam
pruža najefikasniji i najmoćniji
član RX60 zajednice!

Novo poglavlje istorije elektro viljuškara napisano je lansiranjem STILL RX60 serije nosivosti od 3,5 do 5 tona. Pored velike okretnosti, manevarskih sposobnosti i udobnosti, elektro viljuškari sa potencijalom od 80V imaju izvanredne performanse upravljanja. Kao rezultat pametnog povezivanja hardverskih i softverskih elemenata, RX60 predstavlja usklađenost moćnih pogonskih komponenti i radnih funkcija. Na raspolaganju je sedam modela serije od 3,5 do 5 tona sa težištem od 500 mm ili 600 mm na zahtev klijenta, kao i odgovarajuće olovne ili litijum jonske baterije.

MOĆAN I SNAŽAN Z A MAKSIMALNE PERFORMANSE!

Zahvaljujući posedovanju dva kapsulirana trofazna pogonska motora sa aktivnim  hlađenjem prednje osovine, RX60 ostvaruje za 46% veću snagu nego prethodna serija elektro viljuškara. Hlađenjem ventilatorima koji ne zahtevaju održavanje osigurana je visoka toplotna stabilnost.

KOMFOR I SIGURNOST RADNOG MESTA SU DOBILI NOVE DIMENZIJE SA RX60

Kabina rukovaoca i portal su dizajnirani tako da omogućavaju odlično vidno polje pri manipulaciji teretima velikih nosivosti. Radni prostor je inoviran u smislu veće visine kabine i većeg prostora za noge, a stepenik za ulazak i izlazak iz vozila poseduje dodatnu neklizajuću ivicu čime je bezbednost podignuta na najviši nivo.

SPREMAN ZA NEKOLIKO SEKUNDI ZA RAD BEZ STAJANJA

Na RX60 se uvek možete osloniti jer je za nekoliko sekundi spreman za vožnju, dostiže brzinu od 20 km/h i poseduje veliku izdržljivost. Zahvaljujući maloj potrošnji i bateriji kapaciteta 930 Ah, baterija može da podrži i rad u dve smene bez stajanja. Otvaranjem bočnih vrata promena baterije je moguća uz maksimalne uštede prostora, vremena i resursa, uz postojanje i opcije ugrađenog punjača kojim postižete još veću fleksibilnost i dužinu radnog procesa.

LIFT TRUCK CO d.o.o.
sales@still-ltc.rs
+381 (0)11/307 6636, +381 (0)66 400 430
Autoput za Novi Sad 100D, Beograd
www.ltc-systems.com

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije