Spremni za pametno sortiranje?

Kreiranje prvog prenosivog, modularnog, automatizovanog, robotskog sistema za sortiranje pošiljaka na svetu rezultat je dvadesetogodišnjeg rada na tehnološkim inovacijama u kompaniji Libiao Robot Co.

Automatska kontrola, sistem za skeniranje i merenje i pametni sistem za punjenje, kao dodatna komponenta, svrstali su Libiao robotska rešenja u veoma poželjne za implementaciju u distributivnim, logističkim i sortirnim centrima širom sveta, ali i u supermarketima, modnoj industriji, medicini, ugostiteljstvu, proizvodnji…

Nakon predstavljanja serije Libiao robota za sortiranje svetu, ova kompanija je najavila da će ostati posvećena tome da učini svet efikasnijim, pa su ubrzo kreirana i 4 osnovna sistema za sortiranje osmišljena u skladu sa potrebama različitih industrija i nazvana u odnosu na glavne komponente.

3D SISTEM

Može se koristiti za sortiranje male i robe srednje veličine ili komisioniranje porudžbina u industrijama kao što su E-trgovina, supermarketi itd. Jednostavan je za implementaciju i potpuno fleksibilan.

EKSPRES TERMINAL

Sistem je prilagođen potrebama sortiranja u glavnim i mini habovima odnosno, takozvanim ekspres terminalima.

SORTIRNI PROSTOR

Dizajniran je za serijske porudžbine, dopunjavanje zaliha (u maloprodajama) i sortiranje u kurirskim službama, supermarketima i modnoj industriji.

SORTIRNA PLATFORMA

Sastoji se od fiksnog dela (čelična platforma), sistema za sortiranje robota, sistema za sakupljanje paketa i sistema za transport. Zahteva manje robota, te je pogodan za velike projekte, kao što su kurirske službe i kompanije sa razvijenom online prodajom. Svi predstavljeni sistemi su veoma fleksibilni, jer se roboti po potrebi mogu dodavati i oduzimati i time prilagođavati potrebama kompanija. Ako je automatizacija procesa put ka optimizaciji, onda je robotizacija direktan put ka napretku i razvoju. Izaberite taj put – kontaktirajte nas – Libiao roboti su od sada i na tržištu Srbije i regiona.

Ključne prednosti Libiao pametnih robota

  • Smanjuju troškove, poboljšavaju iskorišćenost prostora
  • Štede energiju – 5 minuta punjenja = 4 sata rada
  • Veličina i broj izlaza podesivi u skladu sa potrebama
  • Rade bez greške (efikasnost 99,99%)
  • Ušteda radne snage za 50% i efikasnost sortiranja povećana 3 puta
  • Brz povrat investicije
  • Izuzetno brza implementacija u postojeće sisteme

www.biglogic.rs
office@biglogic.rs
+381 62 512 787

 

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije