REFCON – Prilagođavamo se Vama i Vašim potrebama

10.05.2023.

Kako bi ostvarili nove poslovne uspehe i održali konkurentnost na tržištu, prilagođavanje promenama i održavanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga su ključni faktori. O ovim temama smo razgovarali sa Nikolom Stegnjanjom, menadžerom prodaje u kompaniji Refaflex.

→ Recite nam nešto vise o Vašoj kompaniji.

Poslovanje kompanije Refaflex deli se u tri segmenta. Prvi segment je isporuka, ugradnja i servis brzih Efaflex vrata. Efaflex, vodeća multi-nacionalna kompanija u proizvodnji brzih industrijskih vrata, ima dugogodišnju saradnju sa nama i mi smo njeni zastupnici na teritoriji Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije. Zahvaljujući zastupanju Efaflex-a i mreži poznanstava koja uz to dolazi, uspeli smo da uspostavimo kontakt sa velikim brojem klijenata i postigli značajne uspehe u svakoj zemlji koju zastupamo, što nas čini izuzetno ponosnim i motiviše da ostvarujemo nove. Sigurnost, efikasnost i dostupnost za hitne intervencije i podrška 24 sata dnevno predstavlja temelj našeg poslovanja. Drugi segment našeg poslovanja je lični brend X-ray doors. X-ray doors je specijalizovan za pružanje usluga zaštite od radijacije u različitim oblastima, gde iz proizvodnog programa ponosno izdvajamo teška klizna vrata. Svoje ime nose sa razlogom jer njihova masa varira u rasponu od 1 tone pa sve do preko 30 tona. Na globalnom nivou, naša kompanija je podigla nivo zaštite od radijacije na viši nivo zahvaljujući inovativnim idejnim rešenjima. Sa brendom X-ray smo prepoznatljivi na tržištu Evrope, Engleske a preko naših partnera iz Francuske distribuiramo robu za Indiju i Vijetnam. U narednom periodu očekujemo prve isporuke za Australiju i Ameriku. Redovno smo prisutni na internacionalnim sajmovima
ESTRO i Arabic Health Dubai. Treći segment poslovanja je takođe lični brend pod nazivom REFCON. Brend REFCON nastao je kao splet okolnosti, ali sa jasnom namenom da pomognemo kupcima u prevazilaženju izazova u logistici. Zahvaljujući činjenici da je jedan od naših partnera multinacionalna kompanija, dobili smo priliku da radimo u njihovim fabrikama širom Evrope, što je doprinelo raznolikosti naših proizvoda i prisutnost na tržištima širom Evrope.

→ U fokus stavljate proizvodnju transportera pod nazivom REFCON? Recite nam nešto više o tome.

REFCON konvejeri su deo brenda REFAFLEX i predstavljaju našu liniju specijalizovanu za proizvodnju svih tipova transportera. Nudeći različit izbor i prilagođavajući se potrebama klijenata u mogućnosti smo da razvijemo proizvod koji će najviše odgovarati vašim potrebama. REFCON je jedan od naših top proizvoda koji su tailor-made, svaki detalj prilagođavamo prema kupcu i ne postoje 2 ista proizvoda. Uglavnom su to kompletni sistemi koji podrazumevaju implementaciju više vrsta skretnica liftova. Naša usluga uključuje sveobuhvatnu podršku našim klijentima, počevši od saveta kako da se uradi layout, pa sve do krajnje realizacije. Trudimo se da što bolje obučimo korisnike, odradimo softver i montažu kako bi proizvod nesmetano funkcionisao dugi niz godina. Zastupljeni smo na tržištu Evrope u vodećim kompanijama koje se bave pakovanjem.

Nikola Stegnjaja, menažer prodaje Refaflex

→ Vaši konvejeri namenjeni su pre svega proizvodnim kompanijama iz oblasti ambalaže i pakovanja, šta je ono što možete direktno da im ponudite?

Naši transporteri su dizajnirani da pomognu kompanijama iz oblasti ambalaže i pakovanja u efikasnom i sigurnom transportu robe. Nudimo direktno naš asortiman proizvoda, koji uključuje sve tipove transportera različitih veličina, brzina, nosivosti i funkcionalnosti. Osim toga, možemo da ponudimo i različite opcije prilagođavanja transportera specifičnim zahtevima klijenata, što uključuje prilagođavanje dimenzija, oblika i materijala. REFCON konvejeri su izuzetno pouzdani i jednostavni za održavanje, što znači da mogu smanjiti troškove održavanja. Takođe, naši transporteri su visokokvalitetni i izdržljivi, što omogućava siguran i dugotrajan rad, što je od velikog značaja za proizvodne kompanije koje su zavisne od kontinuiranog protoka robe. Kao kompanija koja se prilagođava potrebama svojih klijenata, možemo da ponudimo i usluge instalacije, obuke osoblja i podrške nakon prodaje kako bismo osigurali da klijenti dobiju maksimalnu korist od naših proizvoda. Sve ovo zajedno čini da naši konvejeri budu idealno rešenje za proizvodne kompanije iz oblasti ambalaže i pakovanja koje traže visokokvalitetno i pouzdano rešenje za transport svojih proizvoda.

→ Koji je plan razvoja kompanije REFAFLEX?

Kao kompanija koja se stalno prilagođava potrebama tržišta, naš glavni cilj je da nastavimo sa proizvodnjom visokokvalitetnih paletnih transportera i da proširimo asortiman proizvoda u skladu sa zahtevima klijenata. Trenutno radimo na razvoju novih tehnologija koje će nam
omogućiti da proizvodimo još efikasnije i brže, bez ugrožavanja kvaliteta. Takođe, planiramo da proširimo mrežu distributera i da se usredsredimo na jačanje prisustva našeg brenda REFCON na globalnom tržištu. U skladu sa tim, razmatramo mogućnosti za proširenje proizvodne linije, sa ciljem da ponudimo nove proizvode koji bi zadovoljili potrebe naših klijenata iz različitih industrija. Takođe, planiramo da se fokusiramo na razvoj novih proizvoda i usluga za naše postojeće klijente, kako bismo im omogućili da budu konkurentniji na tržištu. Ukupno gledano, naš plan je da nastavimo sa rastom i razvojem, da se prilagođavamo promenama u okruženju i da ostvarujemo nove poslovne uspehe, uz zadržavanje visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda i usluga.

 

Nikola Stegnjaja
nikola.stegnjaja@refaflex.rs
www.refcon.si  inquiry@refcon.si

Partneri

Najpopularnije