Nelt Co. izabrao Route Horizon kompanije Infora Research Group

Bolja kontrola troškova, usklađenost poslovanja i pravovremena reakcija na tržišne zahteve

Prelazak na digitalno poslovanje, automatizacija i optimizacija postali su imperativi u današnjem poslovanju. Efikasno planiranje distribucije uz uvažavanje ograničenja vezanih za rute, vozila, vrste tereta, kapacitete vozila, frekvencije obilazaka i dokumentaciju, postaje sve zahtevniji zadatak.

Infora Research Group je pravovremeno prepoznala ovu potrebu i u saradnji sa svojim partnerima, razvila softversko rešenje pod nazivom Route Horizon koje je postalo lider na tržištu u segmentu dinamičkog rutiranja i sinhronizovanog planiranja dostavnih i prodajnih aktivnosti.

Jedan od Infora Research Group partnera je i kompanija Nelt Co. – vodeća kompanija u primeni potpunih rešenja u distribuciji i logističkim uslugama. Kako kažu u Neltu, Route Horizon je deo strategije digitalizacije poslovnih procesa u kompaniji koji treba da omogući kontrolu troškova, usklađenost poslovanja i pravovremenu reakciju na tržišne zahteve, u cilju povećanja zadovoljstva kupaca, pogotovo u trenutku kada troškovi lanca snabdevanja beleže konstantan rast, bez naznaka zaustavljanja takvog trenda.

Izazovi sa kojima se kompanija Nelt Co. svakodnevno susreće su: visoka frekventnost snabdevanja, veliki broj istovarnih mesta, velika brojnost vozila i raznovrsnog transportnog tereta u dostavi. Upravo u tim segmentima, Route Horizon nudi sistematsko rešenje za sinhronizaciju planiranja procesa prodaje i dostave, efikasnije planiranje prodajnih i dostavnih ruta, brže prilagođavanje tržišnim zahtevima, a samim tim i povećanje zadovoljstva kupaca. Ono što posebno ističu u Neltu je vizuelizacija rešenja na digitalnim mapama sa estimacijom troškova kao i mogućnost ažuriranja stanja u svakom momentu. Imajući u vidu kompleksnost zadataka koje Route Horizon obavlja, mora se istaći i njegova jednostavnost u korišćenju.

www.routehorizon.com               
office@routehorizon.com
tel: +381 63 735 36 75

 

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije