KALMAR – Lider u efikasnom rukovanju teškim teretom

12.05.2023.

Kalmar viljuškari dizajnirani su za primene rukovanja teškim teretom, fokusirajući se na vozačeve potrebe za brzim i sigurnim upravljanjem vozila. Svojom širokom paletom proizvoda i globalnom mrežom usluga, smatraju se liderom u rešenjima i uslugama rukovanja težim teretom, posebno u lukama i terminalima. Kalmar takođe nudi širok raspon rešenja za rukovanje teretom u distributivnim centrima i teškoj industriji, stavljajući na tržište mašine za manipulaciju robe, automatizovana i softverska rešenja.

Kompletan asortiman uključuje čeone viljuškare, viljuškare s uspravnim kranom za kontejnere, TL2 terminalne traktore i mašine s teleskopom za kontejnere čiji raspon nosivosti iznosi od 5 do 85 tona. Uz široki raspon proizvoda i razgranatu servisnu mrežu, dostupnost rezervnih delova i edukovane servisere, Kalmar nudi efikasnu i pravovremenu podršku za nesmetan rad.

Spektar Kalmar čeonih viljuškara kreće se od laganih i srednjih električnih viljuškara, srednjih dizel viljuškara nosivosti od 5 do 18 tona pa sve do teških i super-teških viljuškara čiji je raspon nosivosti od 18 do 85 tona. Pružajući izvanrednu efikasnost, sigurnost i pouzdanost u kombinaciji s niskim operativnim troškovima, smatraju se idealnim za primene u metalnoj industriji. Kao pionir u rukovanju kontejnerima, Kalmar na tržište stavlja viljuškare s uspravnim kranom za prenošenje kontejnera koji su dizajnirani posebno za luke i terminale gde postoje strogi zahtevi za produktivnost i kvalitetan rad. Kalmar terminalni traktori dizajnirani su za rukovanje teškim teretom u distributivnim centrima pružajući niske operativne troškove, dok su teleskopske mašine za prenošenje tereta, koje se dele na Kalmar Eko i Gloria modele, specijalizovani za ultra teške uslove nudeći visoku efikasnost tokom celog radnog ciklusa, jednostavan rad, niske troškove i izvrsnu ekološku produktivnost.

Kako bi odgovorio na dvostruki izazov i rešio problem nedostatka kvalifikovane radne snage i potrebe za održavanjem sigurnosti, u svoju je ponudu uvrstio i potpuno električna te hibridna vozila smatrajući to veoma bitnim korakom prema održivom poslovanju, pružajući rešenja koja pomažu smanjenju potrošnje goriva i štetnih emisija, optimizaciji protoka robe i smanjenju ukupnih operativnih troškova.

O KOMPANIJI
Kompanija Skladišna logistika d.o.o osnovana je sa ciljem da bude prepoznata kao prvi izbor svim kupcima koji imaju potrebu za rukovođenjem robe i intralogističkim rešenjima nudeći inovativne proizvode i kvalitetan servis. Od 2020. godine je nezavisni distributer Kalmar viljuškara za područje cele Adria regije- Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Albanija i Severna Makedonija.

www.skladisna-logistika.hr

SKLADIŠNA LOGISTIKA
Ventilatorska cesta 5A,
10251 Hrvatski Leskovac
Tel. +385 1 6536 026
Mob. +385 99 7116 337

Partneri

Najpopularnije