I_SITE – više od upravljanja flotom viljuškara

TOYOTA I_SITE – SAGLEDAJTE POTPUNU SLIKU SVOG POTENCIJALA

Toyota I_Site je savršen alat za menadžere voznog parka viljuškara i logistike da razumeju realno stanje viljuškara, performanse vozača i ukupnu produktivnost u manipulaciji vašim teretima. Korisnički-prijateljski platforma nudi sažeti pregled u realnom vremenu u kojem možete vrlo brzo vizualizovati probleme. Dostupan je kad i gde god vam treba: u kancelariji, kod kuće, za prezentacije menadžmenta – ili na mobilnom uređaju. Možete da odaberete i prilagodite pokazatelje koji vam odgovaraju. U međuvremenu, svi potrebni pozadinski podaci su tu, uvek, samo na jedan klik.

Međutim, tu se ovo ne završava. Toyota I_Site dolazi sa podrškom posvećenih i sertifikovanih Tojotinih stručnjaka koji vam uz individualnu podršku i lični savet pomažu da izvučete maksimum iz svog voznog parka viljuškara. To čini Toyota I_Site moćnim rešenjem za istraživanje i ostvarivanje poboljšanja u nekoliko suštinskih oblasti: ukupni troškovi, produktivnost, zdravlje i sigurnost i očuvanju životne sredine.

Najbolji deo toga je što ne morate da “zarobite” svoj kapital u veliko ulaganje. Jednostavno plaćate mesečnu naknadu i usklađujete vašu primenu Toyote I_Site sa stalnim unapređenjima vašeg rada i vašeg protoka novca.

TOYOTA I_SITE – KOMPLETNO REŠENJE SA JEDINSTVENIM PREDNOSTIMA

Toyota I_Site kombinuje GPRS / 3G tehnologiju, korisnički- prijateljsku platformu i stalne savete sertifikovanih Toyota I_Site stručnjaka.

KONTROLISAN PRISTUP

Koji vozač treba da bude ovlašćen da radi na određenom viljuškaru? Uverite se da samo obučeni i ovlašćeni rukovaoci viljuškara rukuju vašim viljuškarima – brzo i lako ažurirajte autorizaciju osoba koje upravljaju viljuškarima, sa vašeg računara. Ovo pomaže da se minimiziraju potencijalne nesreće i rizici za ljude, viljuškare, infrastrukturu i robu.

PRAĆENJE UGOVORA O RENTI

Toyota I_Site je pametan način da olakšate svoje dnevno ili nedeljno praćenje ugovora o renti viljuškara zahvaljujući prikazu stvarnih sati u odnosu na ugovorene sate. Ovo olakšava upotrebu u skladu sa vašim ugovorom, uz bolju kontrolu troškova.

POBOLJŠAJTE SVOJE PERFORMANSE

Toyota I_Site može pomoći da se poveća vek trajanja baterije i viljuškara automatskim nadgledanjem ciklusa punjenja. Kako viljuškari i baterije traju duže, trebaće vam manje poseta servisu i uopšteno se postiže niža emisija CO2 tokom životnog ciklusa proizvoda.

PODIGNITE NIVO SIGURNOSTI

Pored kontrole pristupa i analize udara viljuškara, sa pred-operativnom proverom kao opcijom, koristićete Toyota I_Site rešenje za nadgledanje i zadržavanje evidencije
sigurnosnih provera svih vaših viljuškara. Ovo će poboljšati opšti nivo sigurnosti i pouzdanosti vaše flote i omogućiti veću odgovornost vozača.

ŠTA POSLE UDARA VILJUŠKARA ?

Koji su viljuškari imali najveći broj udara? Kome treba dodatna obuka? Koji viljuškar treba proveriti? Toyota I_Site daje vam „ko, šta i kada“ svih udara viljuškara. Sa svim podacima
potrebnih za donošenje odluka, vaš Toyota specijalista za upravljanje flotom viljuškara će vam pomoći da prepoznate radnje koje će direktno rezultirati poboljšanom
sigurnošću i smanjenim operativnim troškovima.

PRAĆENJE VIŠE LOKACIJA

Ako upravljate operacijom na više mesta, možete da izaberete između praćenja više lokacija odjednom i fokusiranje na jednu lokaciju, na jeziku po vašem izboru.

KAKO RADI TOYOTA I_SITE

Viljuškar je opremljen GPRS predajnikom, što viljuškar i rad istog čini lakim za praćenje . Podaci se prenose na web portal koji ne zahteva softver instalaciju. Web portal je prilagodljiv i dostupan putem zaštićene prijave sa bilo kog računara ili ručnih uređaja (tablet, mobilni telefon…).

NISU POTREBNE KAPITALNE INVESTICIJE

Jedna od najznačajnijih karakteristika Toyote I_Site je ta da ne treba da ulažete u sistem. Umesto toga, plaćate mesečnu naknadu kao operativni trošak, koji direktno odgovara vašoj veličini flote i trajanju ugovora. Uživajte u svim prednostima rešenja za upravljanje i praćenje flote viljuškara uz punu podršku stručnjaka od prvog dana. To znači potpuna kontrola preko budžeta, omogućavajući vam da se fokusirate na rezultate.

www.indoprema.rs
office@indoprema.rs
+381 (0) 11 3077 087

 

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije