HAI ROBOTICS – pametno skladišno rešenje za evropsku intralogističku kompaniju

Hai Robotics, globalni lider u rešenjima za automatizaciju skladišta, predstavlja niz pametnih skladišnih rešenja za evropsku intralogističku kompaniju Voiatzoglou Sistems.

Kompanija je implementirala svoj sistem Autonomous Case- handling Robotic (ACR) – novi tip automatizovanog sistema skladištenja i dopune kao deo strateškog partnerstva sa liderom na grčkom tržištu intralogistike, kompanijom Voiatzoglouom. Cilj saradnje dve kompanije je da se lancima snabdevanja u Grčkoj i zemljama Balkana ponude pametnija rešenja za skladištenje. Kompaniji Hai Robotics je ovo treće partnerstvo sa kompanijama na evropskom tržištu, a sve u cilju podsticanja razvoja globalnog intralogističkog tržišta.

Hai Robotics ima sjajne povratne reakcije od korisnika svojih rešenja za automatizaciju skladištenja HaiPick ACR – sistema koji radi na više od 300 projekata u Kini i inostranstvu. Sistem, razvijen još 2015. godine, odlikuje se fleksibilnošću i efikasnošću za ona skladišta koja žele da maksimiziraju svoje skladišne prostore.

HaiPick roboti, mogu se pohvaliti dobrom preciznošću kontrole od ±3 mm za inteligentno komisioniranje, transport, automatsku navigaciju, izbegavanje prepreka i automatsko punjenje sa visokom stabilnošću i visokom preciznošću. Roboti imaju sposobnost odabira i pozicioniranja paketa na police za skladištenje visine čak i do 10 metara i mogu da nose do 8 paketa čime je osigurano kontinuirano snabdevanje komisionih jedinica.

Najnoviji izum su svakako roboti viljuškari, koji su primenjivi u skladišnim procesima gde se roba ne mora nužno stavljati u kutije, poput automatizovanog procesa proizvodnje automobilskih guma.

Kane Luo, potpredsednik prodaje kompanije Hai Robotics, kaže da je od velike važnosti da se obe strane nadopunjuju kombinovanjem iskustva jedne i optimizacijom proizvodne mreže roba ili usluga druge kompanije. „Impresionirani smo širokim dijapazonom usluga kompanije Voiatzoglou Sistems u regionu Balkana. Spremni smo da naše bogato iskustvo u rešenjima za automatizaciju širokog spektra, od maloprodaje do 3PL i proizvodnih pogona, primenimo na lokalni lanac snabdevanja kako bi se poboljšala efikasnost i obezbedio povraćaj investicije.” Luo dodaje da su sve HaiPick ACR serije dobile CE znak, ispunjavajući
evropske standarde kvaliteta i bezbednosti.

Annie Voiatzoglou, zamenica generalnog direktora kompanije Voiatzoglou Sistems, pozdravila je partnerstvo sa kompanijom Hai Robotics: “Ovo partnerstvo omogućava nam da proširimo portfolio naših proizvoda nudeći tehnološki najsavremenija i inovativna rešenja za rukovanje materijalom. Verujemo da će ova saradnja unaprediti projekte u automatizovanim skladištima, pružiti optimalna rešenja mnogim našim klijentima i biti kamen temeljac za unapređenje tržišta.“

Možda Vas interesuje još i:

Partneri

Najpopularnije