Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol5/hd/jdfsn1fgc5ttb48/logistikaitransport.com/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Gonvarri Material Handling (GMH) preuzima Kaufmann Systems AG - logistikaitransport.com

Gonvarri Material Handling (GMH) preuzima Kaufmann Systems AG

Grupacija Gonvarri Material Handling nedavno je kupila kompaniju Kaufmann Systems AG – vodeću kompaniju sa velikim iskustvom u dizajniranju, prodaji i ugradnji sistema za automatsko skladištenje, uključujući samonosive regale, što znači da su, od sada, u Srbiji i regionu dostupni sistemi kao što su High Bai, Rack Clad / Silo.

Zajedno sa Mini Load, Mini Shuttle i regalima za dizalice, koji su u ponudu Dexion-a uvršteni kupovinom kompanije Lampe Lagertechnik GmbH početkom godine, čine najširi spektar dostupnih proizvoda za automatizaciju skladišnih sistema.

Pored do sada zastupljenih – klasičnih i polu-automatizovanih rešenja, ponudom za potpunu automatizaciju skladišta, Dexion može da odgovori na svaki zahtev koji dolazi iz najrazličitijih industrijskih grana.

Frank Pohl, CEO kompanije Gonvarri Material Handling povodom kupovine kompanije Kaufmann Systems AG, rekao je:

„Sa ovom akvizicijom, GMH je još spremniji da ponudi „One-Stop-Shop“ iskustvo tržištu, a, posebno, sistem integratorima. Prošireni tim za automatizaciju Gonvarri Material Handling-a ima dokazanu kompetenciju i iskustvo u projektovanju i isporuci gotovo svih vrsta opreme za automatizaciju skladišta.“

Frank Pohl, CEO kompanije Gonvarri Material Handling

Partneri

Najpopularnije