ePicker ulazi na tržište robotike sa viljuškarom koji je razvio Anantak

ePicker, elitni dobavljač opreme za rukovanje materijalom, udružio se sa Anantakom, vodećom kompanijom u svetu robotike, kako bi stvorio skladišna vozila kao što su raznosači paleta, tegljači, slagači i viljuškari. ePicker-ovi autonomni viljuškari, koje je razvio Anantak, imaju za cilj da učine automatizaciju u skladištu dostižnom i široko dostupnom. Prvo vozilo nastalo iz ove saradnje koristi kombinaciju lasera, 3D kamera, telemetrije vozila, kao i softverski paket za samostalno upravljanje.

Autonomni viljuškar preuzima zadatak transporta materijala na velikim udaljenostima, ali se izdvaja ugrađenom inteligencijom i malom količinom truda potrebnom za primenu, održavanje i skaliranje za bilo koju operaciju. Uređaji će biti dostupni za isporuku u avgustu 2022. godine, ali ePicker aktivno prima porudžbine već sada.

Autonomni raznosač paleta dozvoljava brzo usvajanje, namerno držeći čoveka u toku u fazama na početku procesa, a zatim uključuje svoju autonomiju kako bi bezbedno i pouzdano prevezao i isporučio palete na odredište unutar objekta. Ova strategija dozvoljava jednostavnu primenu koja omogućava menadžerima da brzo automatizuju jednostavne poslove.

“Jedna od najvećih prednosti naše tehnologije je što joj ne treba mnogo programiranja, ona raste sa vama, prilagođava se vašim potrebama i uči tokom rada” rekao je Manuj Naman, osnivač i generalni direktor Anantaka.“Rad sa ePicker-om je neverovatno iskustvo, s obzirom na to da njihovi proizvodi savršeno upotpunjuju našu tehnologiju. Njegova linija opreme za rukovanje materijalom ispunjava jedinstvene i vredne potrebe, a naše partnerstvo donosi na tržište rešenja koja se razlikuju od drugih opcija dostupnih danas.”

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije