Dexion, svetski lider za skladišnu opremu, ponovo u Srbiji

Krajem prošle godine, posle višemesečnih razgovora, kompanije Dexion i Beologistika su sklopile ugovor o zastupništvu Dexion brenda na tržištu Srbije i regiona. Kompanija Dexion je osnovana daleke 1937. godine u Londonu i trenutno je svetski lider u proizvodnji paletnih regala i polica namenjenih skladištenju proizvoda u svim industrijskim granama. Od 1999. godine Dexion je postao član Gonvarri Material Handling Grupe, koja uključuje i brendove Constructor, Kasten i PSS.

„Beologistika je pokazala očekivani visoki standard distributera Dexion-a, potpuno pouzdan, energičan i usredsređen partner, fokusiran na klijenta i s ogromnim poznavanjem lokalnog tržišta logistike i njegovih specifičnosti”

Brian Howson, administrator za Dexion skladišna rešenja

rekao je Brian Howson, administrator za Dexion skladišna rešenja i izvršni član uprave za Gonvarri Material Handling Group.

“Prošlo je 6 meseci od potpisivanja našeg ugovora sa njima i izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Beologistikom, kako u pogledu razvoja tržišta, promocije brenda i usluživanja kupaca, ali posebno u pogledu izuzetnih projekata realizovanih u našem partnerstvu,” – zaključio je Brian Howson.

“Saradnja za kompanijom kao što je Dexion predstavlja veliki uspeh za naše preduzeće i dokaz da smo se u proteklih 15 godina razvijali u pravom smeru,” izjavio je Bane Petronijević, direktor Beologistike.

“Sve vreme poslovanja najviše smo ulagali u ljude i znanje, a takav pristup daje dugoročne rezultate, u šta spada i ugovor sa kompanijom iz svetskog vrha logističke industrije. Saradnja sa Dexion-om nam daje privilegiju da radimo sa vrhunskim proizvodima i da isporučujemo rešenja prilagođena specifičnim zahtevima svakog klijenta”

Bane Petronijević, direktor Beologistike

Beologistika od svog osnivanja na tržištu regiona pruža usluge konsaltinga i projektovanja u oblastima intralogistike i upravljanja lancima snabdevanja. Kompanija je realizovala veliki broj skladišnih projekata, od dizajniranja skladišnih objekata, preko izrade tehnologije skladištenja, do projektovanja i instalacije skladišnih sistema.

Partneri

Najpopularnije