Centralizacija štampanja etiketa

Za više od desetak godina većina kompanija koje se bave softverom za centralizaciju štampanja etiketa nadogradila je svoje sisteme samo s ispravljanjem grešaka, popravkama i sa eventualnim novim funkcijama. Od nedavno na tržištu se našla i kompanija NiceLabel i 2017. godine sve je to promenila. Softverski paket se promenio iz temelja, što znači da nema više starih platformi koje su se krpilei nadopunjavale novim funkcijama. 64-bitna arhitektura osigurava ga kao solidno i pouzdano rešenje za Windows operativne sisteme.

Pojednostavljen interfejs – brzo postavljanje

Interfejs je poznat svakome ko je ikada koristio Microsoft Office, a postavljanje je za početne korisnike nikad jednostavnije i brže. Većina polja baza sada su zaista drag and drop bez obavezeda se postavljaju individualni parametri. Iskustva korisnika u ovim okvirima su uravnotežena i jednostavna. I iako IT nije potreban za inicijalne postavke, napredne postavke će ipak tražiti neku vrstu podrške.

Bogat funkcijama i potpuno prilagodiv

Većina funkcija u ovom paketu radi kompletan posao i za početnike, dosadašnje korisnike drugih paketa i programere aplikacija. Sektor IT-a više ne mora otkrivati toplu vodu kada se radi o centralizaciji štampanja etiketa, jer NiceLabel sada to radi za njih.

Dovedite svoje obrasce i podatke o toku rada u red

Funkcije i prilagodljivost je ono što NiceLabel razlikuje od ostalih. Korisnički interfejs se može customizovati, konfigurisati. Kompanije mogu započeti sa ulaznim paketom, a onda eventualno kasnije implementirati web printing na svoje raspršene lokacije. Kako na prime izgleda web printing: kompanija sa 50 lokacija u Americi sada ima mogućnost da ažurira neke podatke u centralnu bazu podataka i svaka lokacija može raditi ispis etiketa s ažuriranim podacima. I to sve u nekoliko sekundi.

Može se integrisati s vašim postojećim poslovnim sistemom

Čak ako imate softverski paket u kom imate stotine formata etiketa koje su napravljene tokom godina, korišćenje baze podataka i određene prepravke mogu olakšati prelaz na novi sistem. Dodatno, automatizacija će vam pomoći da integrišete i automatizujete printing iz postojećeg poslovnog sistema bez programiranja ili kodiranja.

Nova generacija softvera za centralizaciju štampanja etiketa korisnicima omogućava da dizajniraju, održavaju i upravljaju specifičnim šablonima kupaca.

Svakako isprobajte 30 dana besplatnog testiranja NiceLabela i sami se uverite u njegov kvalitet.

Zainteresovani? Kontaktirajte kompaniju Špica za više informacija

Partneri

Najpopularnije