Toyota I_Site aplikacija za praćenje rada viljuškara

Toyota I_Site je savršen alat za rukovodioce logistike i magacina koji treba da razumeju  stanje viljuškara, performanse vozača i ukupnu produktivnost njihovog poslovanja.

Toyota I_Site je dostupan i jednostavan softver za korišćenje sa pregledom u realnom vremenu u kojem možete brzo uočiti probleme. Dostupan je u svakom momentu preko aplikacija: u kancelariji, kod kuće, na prezentacijama ili na ručnom uređaju koji koristite u skladištu. Možete odabrati i prilagoditi izgled ekrana i pratiti indikatore koje želite. Svi podaci koji su vam potrebni su na samo jedan klik od Vas. Toyota I_Site dolazi uz podršku posvećenih i sertifikovanih Toyota stručnjaka koji Vam individualnom podrškom i ličnim savetima pomažu da maksimalno iskoristite svoju flotu viljuškara. To čini Toyota I_Site moćnim rešenjem za istraživanje i stvaranje poboljšanja u nekoliko osnovnih oblasti: ukupni troškovi, produktivnost, zdravlje i bezbednost i životna sredina.

PRATITE SVOJU PRODUKTIVNOST

Pratite korišćenje vaših viljuškara i vozača u realnom vremenu i analizirajte promene tokom vremena.

KONTROLISANI PRISTUP

Proverite da li vašim viljuškarima upravljaju samo obučeni i ovlašćeni operateri. Lako pratite njihov rad centralno, sa svog računara. Ovo pomaže u smanjenju potencijalnih nesreća i rizika po sigurnost ljudi, viljuškara, infrastrukture i robe.

PRAĆENJE UGOVORA

Toyota I_Site je pametan način da pratite vaše dnevne ili nedeljne ugovore zahvaljujući prikazu stvarnih sati u poređenju sa ugovorenim časovima.

POBOLJŠAJTE SVOJE PERFORMANSE

Toyota I_Site može doprineti u povećanju radnog veka baterije i viljuškara tako što automatski kontroliše cikluse punjenja.

PODIGNITE NIVO SIGURNOSTI

Pored kontrole pristupa i analize uticaja, sa preoperativnom proverom kao opcijom, možete koristiti vaše Toyota I_Site rešenje za praćenje i vođenje evidencije o sigurnosnim proverama na svim vašim viljuškarima.

REAGUJTE NA UDARE I LOM

Toyota I_Site Vam daje odgovore na “ko, šta i kada”. Sa svim potrebnim podacima za donošenje odluka, vaš Toyota specijalista za upravljanje flotom će pomoći u identifikaciji aktivnosti koje direktno rezultiraju poboljšanom sigurnošću i smanjenim troškovima za odlaganje kao i troškovima rada.

VIŠESTRUKA FUNKCIONALNOST

Ako upravljate operacijom na više lokacija, možete birati između nadzora nekoliko lokacija odjednom istovremeno, fokusirajući se na jedno mesto, na jeziku koji izaberete.

TOYOTA I_SITE – KOMPLETNO REŠENJE SA JEDINSTVENIM PREDNOSTIMA

Toyota I_Site kombinuje GPRS / 3G tehnologiju, korisnički interfejs za informacije i stalni savet od sertifikovanih Toyota I_Site stručnjaka. Ovo čini I_Site kompletnim i jedinstvenim rešenjem, pružajući uvid i podršku daleko iznad tradicionalnog upravljanja flotom viljuškara.

Izveštaji i saveti dobijeni putem I _Site-a

ISKORIŠĆENOST + PRODUKTIVNOST

Analiza i savet vezano za veličinu flote, njenu produktivnost, kako bi odgovorili na pitanja kao što su:

 • Kada je najčešća upotreba tokom
  dana?
 • Koliki nam je broj viljuškara potreban?
 • Da li ih možemo pomerati sa različitih lokacija?

BATERIJE + PUNJENJE

Analiza i savet vezano za menadžment baterija i punjenja baterija. Ciljevi:

 • Povećanje životnog veka baterija.Izveštaj o načinu punjenja baterija.
 • Smanjenje troškova održavanja
  baterija.

BEZBEDNOST

Analiza i savet vezano za manipulaciju viljuškara kao i ponašanje rukovaoca. Ciljevi:

 • Povećanje bezbednosti.
 • Smanjenje štete.
 • Povećanje svesti rukovaoca.

 

www.indoprema.rs
www.toyota-viljuskari.com
office@indoprema.rs
+381 (0) 11 3077 087

 

Možda Vas interesuje još:

 

 

Partneri

Najpopularnije