18 godina iskustva – Kvalitet, pouzdanost i zadovoljstvo kupaca

Kvalitetno obeležavanje proizvoda, predstavljanje brenda kao i prenos funkcionalnih informacija su zahtevi koje proizvod mora zadovoljiti prilikom stavljanja u promet. Compart d.o.o. vam nudi rešenje izrade etiketa u rolnama po porudžbini prema specifičnim zahtevima. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnološkoj opremi kompanija spremno zadovoljava izazove visokovolumenskih poslova te brzom reakcijom učestvuje u što je moguće bržem plasiranju proizvoda na tržište.

Cilj kompanije Compart su proizvodi visokog kvaliteta, maksimalno prilagođeni zahtevima kupca koji verno reprezentuju brend i kvalitet proizvoda. Proizvodnja je u konstantnom razvojnom procesu koja investicijama u nove proizvodne linije pokriva veliki segment tržišta pakovanja i obeležavanja. Kvalitet i pouzdanost su osnovni prioriteti kompanije, a uspešnost njihovog pristupa radu ogleda se u dugogodišnjoj kvalitetnoj saradnji sa klijentima.


LOGISTIČKE ETIKETE

U ovoj grupi samolepljivih etiketa se nalaze etikete za obeležavanje transporta, etikete sa GHS piktogramima za obeležavanje opasnih materija, kao i etikete za upozorenje na opasnosti. Pored toga u ponudi su etikete za skladišta, logističke centre i robne kuće za označavanje polica, paleta te ostale etikete prema želji poručioca:

  • transportne etikete
  • magacinske etikete
  • GHS piktogram etikete
  • odlepi zalepi etikete
  • etikete za police i palete

BLANKO, BAR- KOD, I QR- KOD ETIKETE

Ove etikete se koriste uglavnom u prehrambenoj industriji, u trgovinama i marketima za vage sa termalnim štampačima. Etikete su najčešće blanko (bez štampe) bele ili sa štampom logotipa ili brenda trgovine. Moguća je izrada barkod i QR kod etiketa, ovaj tip etikete se štampa iz baze podatka koje dostavlja klijent ili se izrađuju prema zahtevu kupca. Na ovaj način se izrađuju personalizovane etikete, svaka sa drugačijim tekstom, informacijama, piktogramima i kodovima.

  • blanko etikete za vage
  • bar-kod etikete
  • QR-kod etikete                                 
  • odlepi zalepi etikete
  • etikete za vage sa logotipom

DOYPACK: pakovanje za sve!

Dizajn i praktičnost kombinovani u jednoj ambalaži

Nedavno je paleta proizvoda kompanije proširena novim članom – doypackom, jednom od najpopularnijih ambalaža na tržištu.

Ova ambalaža ima višestruke prednosti, npr. reciklabilnost, ekonomičnost prilikom transporta praznih ambalaža (zauzima mnogo manje tovarnog i skladišnog prostora), mogućnost štampe preko cele ambalaže,…itd. Danas su sve popularnije doypack kese sa dnom i na otvaranje (zip-lock, zipper).

Doypack ambalaže mogu se proizvoditi sa ili bez otvarača, u raznim dimenzijama i formama sa ili bez rukohvata. Materijal ambalaže može biti transparentan, polutransparentan, jednobojan ili brendiran u zavisnosti od potreba kupaca. Zahvaljujući ovim opcijama može se kreirati jedinstvena ambalaža koja najviše odgovara za potrebe tržišta.

Compart doo
Edvarda Kardelja 10, Bačka Topola
office@compart.rs

 

www.doypack.rs
info@doypack.rs

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije