Novi izgled, stare vrednosti

Kompanija invoitix tokom 2022. godine zabeležila je veliki rast, prevazilazeći start up fazu, ne samo na tržištima jugoistočne Evrope, već u svih 30 i više zemalja u kojima posluje. Pending Team Leader i zamenik direktora beogradskog ogranka kompanije invoitix, Predrag Dimitrijević, predstavio je novi vizuelni identitet kompanije kao i planove za budućnost.

“Sada, kao firma sa dobrim i sigurnim temeljima, sa jasnim planovima za budućnost, potražili smo novi glas. Rebranding nam je omogućio taj profesionalniji, jasnije formulisan glas, kojim bolje prenosimo svoju poruku, misiju i viziju ove kompanije. Promenili smo i dizajn logoa, modernizovali smo ga, ali smo želeli da se ne raskine veza sa prethodnim identitetom. Zadržali smo osnovne simbole iz starog logoa koji su bili deo vizuelnog identiteta invotixa od samog osnivanja kompanije 2018. godine, no oni su sada predstavljeni na jedan moderniji način.

Predrag Dimitrijević, Pending Team Leader i zamenik direktora beogradskog ogranka, invoitix

Imamo i novi sajt, čiji je izgled potpuno drugačiji i u skladu sa novim izgledom našeg renda. No ono što je naravno važnije, informacije dostupne na sajtu sada su mnogo detaljnije i jasnije za naše postojeće klijente, kao i one koji traže rešenje za finansijsku saradnju. S obzirom da smo proširili našu paletu proizvoda, sam sajt je u skladu sa time dosta opsežniji i detaljniji.

Kako čitaoci časopisa Logistika&Transport i sami dolaze is iste industrije znaju da transport predstavlja dinamično radno okruženje. Kompanija invoitix se svakim danom trudi da isprati sve promene koje se dešavaju na tržištu. Možemo se pohvaliti da na tržištu Balkana, upravo mi predstavljamo nosioce i pokretače tih promena u oblasti finansiranja transporta.

U planu za 2023. godinu imamo dalje širenje po Evropi, a pogotovo po tržištima njenog jugoističnog dela. Intenzivno radimo i na velikom projektu finansiranja domaćeg transporta. To je veliki projekat za nas, i nešto što će firmama koje posluju i unutar teritorije Srbije veoma olakšati poslovanje. Imati mogućnost da u roku od 48 sati, a često i za kraće vreme, dobijete isplatu za vašu transportnu fakturu, umnogome će poboljšati likvidnost logističkih firmi i olakšati im poslovanje. Uzimajući u obzir sve gore navedeno, naše dosadašnje uspehe i velike planove za naredni period, rebranding je došao u pravom trenutku da i vizelno predstavi naš napredak“.

invoitix
+381695566784
sales@invoitix.com

Možda Vas interesuje još:

 

Partneri

Najpopularnije