Jun 2021

Tema broja: Drumski transport i komercijalna vozila - Veći, praktičniji, efikasniji, inteligentniji - 100% CADDY; Umor vozača u...

Đurđa Kraguljac iz Atlantic grupe prelazi u Lognet

Nakon više od 20 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u Atlantic grupi, Konzumu, Mercatoru i AWT-u, Đurđa Kraguljac pridružuje se timu Logneta,na poziciju direktorice razvoja.

Ključni zadatak biće joj povezivanje svih segmenata razvoja Logneta s potrebama postojećih i budućih partnera.

„Svaka kompanija želi da podigne nivo usluge koji pruža svom kupcu, vodeći računa da to napravi profitabilnije nego prethodni put. Softveri Lognet omogućavaju oboje. Svoje iskustvo i napore usmeravaću u razumevanje poslovanja naših klijenata i prilagođavanje softverskih rešenja njihovim potrebama. Lognet svoje softvere razvija prema najboljim praksama logistike našeg područja. Stoga ću se fokusirati na podizanje operativne efikasnosti našim partnerima u Srbiji i regiji“, izjavila je Đurđa Kraguljac.

„Industrija logistike ubrzano se menja pod utjecajem digitalizacije. Brzina deljenja informacija i obrade dokumenata kojoj svedočimo još je do nedavno bila nezamisliva. U budućem razdoblju Lognet će se dodatno prilagođavati potrebama svakog partnera, te integrisati s drugim IT rješenjima koje partneri koriste. Dolaskom Đurđe Kraguljac ojačavamo upravo segment razvoja jer su potrebe naših partnera kompleksne i želimo ih maksimalno podupreti”, rekao je Milan Ora, direktor Logneta.

O Lognetu:

Lognet je jedan od vodećih pružatelja IT usluga i mrežnih rešenja u industriji transporta i logistike u regiji. Osnovan je 2010. godine, a “srce” poslovanja je aplikacija Lognet. Kroz nju kompanije razmenjuju podatke o teretima i vozilima, optimizuju vreme dolaska na skladište, te obrađuju transportnu dokumentaciju i račune, uz minimalnu upotrebu papira. Integracijom s drugim softverskim rešenjima Lognet se uklapa u IT ekosisteme velikih kompanija. Kontinuirani rast poslovanja od 25% godišnje i bonitetna ocjena AA+ pokazatelj su kvaliteta softvera i poverenja naših partnera u Lognet.

Za daljnje informacije molimo kontaktirajte:

Danijel Kos

Korisnička podrška

Radnička cesta 55A 
10 000 Zagreb
Tel. +385 1 5590 014
kontakt@lognet.hr
 www.lognet.rs

 

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije