Stabilan partner u održavanju likvidnosti vaše transportne kompanije

Dešavanja u svetu proteklih par godina, uticala su na celokupnu svetsku ekonomiju, pa slobodno možemo konstatovati da su pandemija, kriza i ratovi, ceo svet „okrenuli“ za 360 stepeni. Transportne kompanije svakako nisu izuzete od celokupne globalne situacije.

Zbog toga je, u ovim burnim danima, više nego ikada važno imati finansijskog partnera na koga možete da se oslonite. Kompanija invoitix od 2018. pomaže transportnim kompanijama da povećaju svoj priliv novca, smanje rizik u poslovanju i poboljšaju profitabilnost. Kako navode, zahvaljujući kontinuiranom unapređenju usluga, njihova dugačka lista zadovoljnih klijenata svakim danom se uvećava.

KAKO INVOITIX MOŽE DA POMOGNE TRANSPORTNIM FIRMAMA?

 • invoitix plaća vaše fakture za transport za samo 48 sati
  (nema minimalnog mesečnog obima faktura, bez skrivenih i
  bez minimalnih mesečnih naknada);
 • Osim toga, preuzima i rizik neplaćanja;
 • Kompanija nudi i karticu za gorivo, bez potrebe za
  depozitom.

APLIKACIJA ZA UNOS PODATAKA – JEDNOSTAVAN ALAT ZA FAKTURISANJE

Kompanija invoitix kreirala je aplikacije kojima možete pristupiti sa bilo kog mesta sa internet konekcijom. Zahvaljujući tome, sa računara, tableta ili pametnog telefona, korisnici mogu brzo i lako da pronađu sve informacije i usluge koje su im potrebne.

Sistem smo osmislili tako da sve bude jednostavno i efikasno, kako bismo vam uštedeli novac i vreme – poručuju iz invoitix-a. Sistem smo osmislili tako da sve bude jednostavno i efikasno, kako bismo vam uštedeli novac i vreme – poručuju iz invoitix-a. Na primer, možete da otpremite teretni nalog i CMR na invoitix onlajn platformu čim završite isporuku, nakon toga kompanija generiše fakture, šalje ih vašem kupcu i plaća vam unapred u roku od 48 sati, bez daljeg odlaganja. Naša jednostavna aplikacija za unos podataka (DEA) olakšava sve procese fakturisanja vašeg transporta. Svaki segment aplikacije je intuitivan i lak za razumevanje.

Mehanizam procene kupaca aplikacija DEA zasnovan na jednostavnom sistemu boja semafora koji će vas voditi kroz ceo proces:

 • Zeleno: finansijski jake kompanije sa dobrom istorijom
  plaćanja u okviru invoitix-a.
 • Žuto: kompanije koje redovno plaćaju svoje fakture, ali su
  finansijski slabije od kupaca sa zelenim rejtingom.
 • Crveno: kompanije lošeg kreditnog rejtinga, koje imaju ekstremno
  niske limite i/ili lošu istoriju plaćanja sa invoitix-om,
  ili jednostavno ne prihvataju ustupanje potraživanja.

Ako je kupac označen „zelenim” ili „žutim” i postoji dovoljan limit, invoitix će platiti vaš prevoz u roku od 48 sati i pokriti rizik od neplaćanja. Tok gotovine ili potreba da kontaktirate dužnike više vam neće predstavljati problem, jer imate nas kao partnera. Sa invoitix-om, nema puteva koji će biti preteški za savladavanje – poručuju iz ove kompanije.

 

invoitix
+381695566784
sales@invoitix.com
officebelgrade@invoitix.com

 

Možda Vas interesuje još:

 

 

 

Partneri

Najpopularnije