Specijalizacijom do održivog kvaliteta

Specijalizacija je važan faktor za uspeh preduzeća. Sa porastom međunarodne i e-trgovine pojavljuje se sve veća potreba da transportne kompanije pružaju specijalizovane usluge koje zadovoljavaju jedinstvene potrebe specifičnih industrija. Kompanije koje su specijalizovane za određenu oblast svoje delatnosti često mogu pružiti bolju uslugu, što direktno utiče na zadovoljstvo klijenata. Ovo može biti posebno važno u transportnoj industriji, gde su osim cene vreme isporuke, pouzdanost i kvalitet usluge primarni ciljevi.

”Fokusiranje resursa kompanije Pure Logistics na transport robe u kontrolisanim temperaturnim uslovima brzo je prepoznato i nagrađeno od strane naših partnera iz prehrambene i farmaceutske industrije. Uspeh koji smo ostvarili usmeravao je naše dalje poslovanje i motivisao nas da nastavimo da unapređujemo i širimo spektar naših usluga.”, izjavila je Marijana Petrićević, menadžer prodaje Pure Logistics-a.

Održati hladan lanac bez prekida, uz poseban monitoring u svakom momentu transporta, nije uvek lak zadatak. Da bi u potpunosti ispunila ovaj zahtev, kompanija Pure Logistics je investirala u najsavremenija vozila sa rashladom i tehnologiju za praćenje i regulisanje temperature tokom transporta. Naši vozači su obučeni za rukovanje robom osetljivom na promenu temperature, a mi smo uspostavili standardne operativne procedure kako bismo obezbedili da se roba transportuje bezbedno i efikasno. Priliku za usavršavanje i dokazivanje smo od samog starta imali tokom sezone svežeg voća i povrća, kada bi naša matična kompanija Pureberry izvozila temperaturno osetljivu robu. Najkraće moguće tranzitno vreme, posada sa dva vozača, saradnja sa iskusnim špediterima, besprekorno praćenje i koordinisanje, samo su neki od zadataka koje naše kolege svakodnevno realizuju.

Dodatno, transportna rešenja moraju odgovarati jedinstvenim zahtevima svakog kupca, prilagođavajući se njihovim individualnim potrebama i preferencijama. Ovo zahteva veliko znanje i iskustvo u određenoj oblasti, kao i sposobnost brzog prilagođavanja usluga u skladu sa promenljivim uslovima i potrebama kupaca. Pure Logistics tim je posebno motivisan kada su pred njim ne tako jednostavni zadaci i upravo ta posvećenost u pružanju održivih transportnih usluga rezultirala je povećanom lojalnošću naših kupaca i dobavljača. Ovo nam je omogućilo da proširimo bazu saradnika i obezbedimo dugoročna partnerstva sa nekim od najcenjenijih brendova u industriji. Specijalizacija kompanije u oblasti popularno nazvano “frigo transporta” nas je dovela do pružanja usluge visokog kvaliteta, lakšeg prevazilaženja svakodnevnih izazova, a sve zajedno do brzog poslovnog rasta.

Dosadašnji realizovani transportni projekti rezultovali su time da svi naši naredni koraci razvojne strategije budu potpora primarnom cilju – širiti se u segmentu po kome smo prepoznati.

Pure Logistics
+381693690356
office@purelogistics.rs
www.purelogistics.rs

Možda Vas interesuje još:

Partneri

Najpopularnije